Suzukira milyen téli gumit?
Azért én úgy állok hozzá, hogy ne a téli gumin spóroljunk.
Sőt ne a gumin. Egyébként meg milyen méret? Nem hiszem , hogy jó lesz rá egy 195/65 R15 ;)
ma 10:42
155/70r13-on tényleg mindegy a márkája... mivel eleve vékony a gumi, másrészt nem fog vele kanyarokban száguldozni, meg egyenesbe se. tízezerért az elsőt aztán kész. ez nem egy 205-ös vagy 225-ös 15-17" autó.
Hát azért tényleg ne a gumin spórolj. Tavaly télen 2 alkalommal 2 féle kanyarban majdnem belémcsúszott 2 ökör ge ci... Csak észnél voltam hálistennek. Rohadtul imádom az ilyet, én összespóroltam szépen a 180 ezres téligumi garnitúrámra, erre valami baromállat belémjön a szarja miatt azt rohadtul de kur vára megfogom verni.
Kérdező végy akkor minimum Barum-ot legalább. Attól, hogy nem mész "gyorsan", attól még kell a jó téli gumi. Nem tudom merre közlekedsz az autóddal. Ha mondjuk városon kívüli főúton, nos ott attól, hogy nem mész gyorsan, tehát nem léped túl a sebességet, 80-90 km/h még gyorsnak minősül és simán megcsúszhatsz. Én már városban, meg városon kivül is vezettem már olyan korcsolyapályán, hogy eltiltanám a vezetéstől azokat az autósokat, akik nem vesznek normális téligumit.
nem tudtok ti élni :)
Most vettem 4db téligumit 7000ft-ért :)
És mielőtt leszólnátok, mintázat nagyon, csak ugye régi, és nem tapad úgy, na én erre mondom, hogy túl van értékelve (1990 előtt valahogy ez nem volt akkora gond)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!