Első autó gondok? (kérdőjel nélkül)
1 milla a keret, itt már azért bezavar a bőség. sokat gondolkoztam milyen stílusú autó kéne. eleinte gondoltam valami 190-es féle, viszonylag olcsón fenntartható dízelre, de rájöttem h. sajnos ennél sokkal idegbetegebb vagyok. ami biztos: dízel kilőve, keveset használnám (hétköznap busz, hétvége autó) automata kilőve (23 vagyok nem nagypapa) bmw kilőve (hadd ne magyarázzam meg miért) francia/olasz kilőve, kivéve ha sportos karakterű és nem alfa.
az igények: pörgős motor (nagyon fontos) nálam ne legyen öregebb (91') 150 lónál ne nagyon legyen erősebb tapasztalat híján, és hajtás terén is maradjunk az első keréknél, néha jobb a békesség. lehet könnyelműen állok hozzá, de tökmindegy a fogyasztás.
leginkább japókat néztem, de ha van ötlet német vagy akár amerikai/koreai is jöhet.
pedig az auto hatul hajt! vagy a jogsidban korlatozas van? ha bmw kilove marad a merci.
a legelso e osztaly(w124 faceliftelese) az belefer egy misibe ha nem hulladek es nem extraritka felszereltsegu. mercibol sok az automata de azert talalni manualost is.
legkisebb 6hengeres blokkal kezivaltoval tokeletes kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!