Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó gondok? (kérdőjel...

Első autó gondok? (kérdőjel nélkül)

Figyelt kérdés

1 milla a keret, itt már azért bezavar a bőség. sokat gondolkoztam milyen stílusú autó kéne. eleinte gondoltam valami 190-es féle, viszonylag olcsón fenntartható dízelre, de rájöttem h. sajnos ennél sokkal idegbetegebb vagyok. ami biztos: dízel kilőve, keveset használnám (hétköznap busz, hétvége autó) automata kilőve (23 vagyok nem nagypapa) bmw kilőve (hadd ne magyarázzam meg miért) francia/olasz kilőve, kivéve ha sportos karakterű és nem alfa.

az igények: pörgős motor (nagyon fontos) nálam ne legyen öregebb (91') 150 lónál ne nagyon legyen erősebb tapasztalat híján, és hajtás terén is maradjunk az első keréknél, néha jobb a békesség. lehet könnyelműen állok hozzá, de tökmindegy a fogyasztás.

leginkább japókat néztem, de ha van ötlet német vagy akár amerikai/koreai is jöhet.

2014. nov. 26. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mazda 6, Ford Mondeo, Opel Vectra, VW Passat.
2014. nov. 26. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Opel :)
2014. nov. 26. 19:47
 3/5 A kérdező kommentje:
oké, magamra vetek azt nem mondtam h. motorváltozatok is jöhetnének :D
2014. nov. 26. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Japán irány nem rossz, ha találsz egy nem tuningolt Civicet akkor azzal lehet élvezeteset autózni.
2014. nov. 26. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

pedig az auto hatul hajt! vagy a jogsidban korlatozas van? ha bmw kilove marad a merci.

a legelso e osztaly(w124 faceliftelese) az belefer egy misibe ha nem hulladek es nem extraritka felszereltsegu. mercibol sok az automata de azert talalni manualost is.

legkisebb 6hengeres blokkal kezivaltoval tokeletes kocsi.

2014. nov. 27. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!