Autókat szeretnék venni a cégnek (muszály egy kérdőjel? Különben nem tudom kiírni a kérdést (: )
Céges autókat szeretnék venni a cégemnek, nehéz szeretnék tanácsot kérni. Mivel áfa nélkül tudom venni, az a legfontosabb, hogy 2-3 év múlva jobb árban tudjam eladni mint ahogy vettem=az autó mértéktartó legyen. (pl egy 10000000 autó áfa nélkül kb 8000000 forint, és páréves használat után ennyiért kéne eladni) A nagyon maximum (bruttó) 12500000 forint
Érdekelnek flotta ajánlatok is
Volt már valakinek hasonló ,,gondja"?
Előre is köszönöm
Szia,
Ne haragudj, de nagyon rossz felé tapogatózol.
Céges személyautót nem tudsz ÁFA nélkül megvenni!
Tehereautót igen, de ahogy kigördül egy autó a szalonból már esett 20-30%-ot az értéke, tehát ezen nem fogsz tudni "nyerni". A piac úgyis megmondja,hogy mennyiért tudod eladni és a piac nem hülye...
Inkább lízingelj, jobban jársz. Én ezzel foglalkozom, ebből írtam a diplomamunkám, keress bátran ha tudok segítek, de legrosszabb esetben is 10 év tapasztalatából tudok talán tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!