Egy újabb MILYEN AUTÓT VEGYEK kérdés! És kell egy kérdőjel is :?
Autót szeretnék venni 400-450 e Ft környékén.
Szempont lenne az olcso fenttarthatóság, nem is annyira a fogyasztás, inkább az alkatrészek. Nem gond ha 7 max 8 litert bekap, nem járnék vele nagy távokat sem...városi csavargás néha 1-1 60Km-es táv.
Nem kellene nagy auto. Suzuki sem.
Golfok tetszenek és ehhez hasonlók.
Milyen tanácsokkal tudnátok megdobni ?
Köszönet ! :)
Audi 80 B3 vagy B4?
A dízel nagyon keveset fogyaszt de általában már millió felett jár mindegyik. A benzines annyira nem gazdaságos (7 liter körül) de abból találni még jó állapotút ha rászánsz egy kis időt.
Nekem 89 óta van egy sedan, soha nem hagyott még cserben pedig már látott ezt-azt, illetve most van egy B4 cabrio is, az is nagyon jó kis autó és jól is néznek ki!
Nekem nagyon-nagyon ritkán hibásodott meg és gyakorlatilag szuzuki árban van hozzá az új alkatrész.
én most adtam el egy renault megane scenicet
14 éves volt nagyon megbizható volt
fogyasztása 5,8-10 ig
kényelmes jo nagy utastér nagy csomagtér
tele extrával
ha lenne belőle fiatalabb vennék mégegyszer
de már az újabbak nem jok
ezt 2000-2004 ig gyártották 1,6 DOHC 107 Le
szerettem
biztos hogy szükséged van neked egyáltalán autóra? csak városban egyik sem fog keveset fogyasztani.
ha suzi nem, akkor opel: F-astra
de még inkább egy motort vennék. bár a mögött nem tudsz feszíteni miközben a városban cirkálsz...
rönót és társait meg legalább 3-szor nézesd át, hogy mire adsz pénzt, mert könnyen szopóroller lehet belőle!
Köszönöm a válaszokat! Hasznosak voltak. Még átrágom ezeket, de valószinü h egy benzines golf 3 vagy polo lesz belőle.
Utolso hozzászólónak :
Szerintem pont az ilyen emberek miatt van dugó és káosz az utakon mint Ön ! Először cselekszik azután ... Ja azután sem gondolkodik , csak cselekszik!
Csavargás alatt lehet érteni bevásárlást, rokon látogatást, elvinni a mamát ebédelni egy étterembe, hogy boldog legyen és még sorolhatnám.
Másik dolog, hogy ezen a környéken az életben nem volt még dugó és az elkövetkezendő 20-30 évben valószínűleg nem is lesz...
Ez egy nyugis kisváros és a legközelebbi nagyvárosba (a fentebb említett 60-70 Km távolságra levő uticél ) sem volt még tudtommal dugó csúcsforgalomban sem !
Mindenesetre örülök, hogy igy aggódik ezügyben ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!