Első autónak BMW 530i/530d nem lesz "sok"?
A kedvenc autóm, minden álmom egy ilyen. 17 éves vagyok, friss jogsival. 3 millió a keret.
Ügyesen vezetek, de nem azt mondom hogy jól, mivel nincs rutinom.
Félek hogy erős lesz kicsit ez az autó, de most tudnánk nekem megvenni, félek hogy később nem lesz rá lehetőség.
Nem vagyok egy versenyző típus, nem tolom ki a szemét, és nem közlekedek hülyegyerek módjára.
Jó, annyi hogy néha szeretek kicsit jobban kigyorsítani, de nem kerékcsikorgatósan, 83 000-es fordulaton...
Imádom a nyomatékot.
Szóval józan értékrenddel, tisztelve a vasat, nem olyan durva, ugye? Már vezettem, nekem nagyon tetszett.
Még nem tudom hogy dízel vagy benzin, de dízel a valószínűbb.
Anyuék 3 millióért tolnak a fris jogsis fiacskájuk alá kocsit? Grat nekik...
Egyébként szerintem sok. Az elsőnek igaza van. De azért egy kezdő jogsis embernek bőven jó kezdő kocsinak egy kompakt, 80-90 lóerővel. Nem eszi le a hajad, mert gondolom a bnezinpénzt is kapod. Lehet vele menni is, de nem kapja el olyan könnyen a hév az embert. Aztán ha kellően érett valaki, lehet viszonylag gyorsan felfelé lépni
Kicsit kevés az infó.
Most ha neked ez az álmod, és meg is veszik neked, akkor MI A KÉRDÉS?????
Kicsit olyan, mintha fel akarnál vágni, olyan emberkék előtt, akik veled egyidősek, de csak 200-800 ezerért tudnak venni valami használt vasat, mert az évek során ennyit sikerült összegyűjteniük.
83.000 fordulat?
Ez honnan jött? Tudod egy autó már simán elmegy 900-1500 fordulat környékén, ha kicsit gyorsítani kell akkor többel, de nem kell neki 8300-as, (valahogy több nullát tettél oda) fordulat.
Semmit, de tényleg semmit nem tudunk!
Ha szüleidet elönti a pénz, akkor vegyék meg neked, aztán ha összetöröd, akkor úgyis megveszik a másikat meg a harmadikat meg a negyediket.
De nem így kéne autóhoz jutnod, és nem elsősorban egy ilyenhez.
En a helyedben meggondolnam, es valami Golf vagy Civic szeru atlagos autoval kezdenek.
Az a baj a BMWkel, hogy akarmilyen nyugodt tipus vagy, elobb-utobb odalepsz neki, es mivel nincs rutinod, nem fogod tudni felmerni a veszelyeket es a lehetseges kovetkezmenyeket. Lehet tuleled, sot valoszinu is, de voltak mar paran akik meghaltak, vagy a mellettuk ulo halt meg.
17 eves gyereknek nem valo ilyen auto.
Egyből a leszólás, mert 17 éves, és a szülei vennének autót. Ráadásul BMW-t, szóval már keménykedős hülyegyerek....
NEM, nem lesz sok. Igaz most télen kemény menet lesz...
318-nak kis gáz és már teszi keresztbe magát hóban. Szóval csak óvatosan. Egyébként nyáron fellöksz hátra 255-ös gumikat, és nehezebben fog kifarolni. Csak óvatosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!