Hogyan védjük ki, hogyan kapja vissza a jogosítványát? MIT TEGYÜNK?
eltiltás alatt vezetett, megérdemli.
az mellékesen megjegyzem, hogy az ügyvéddel kitörölheti a popóját mert semmit nem fog tudni csinálni.
onnan tudom, hogy én is eltiltás alatt vezettem, és igazoltattak.
nekem 2 évre vették el, és semmit nem tudtam csinálni vele.
és am arra készüljön fel, hogy akinek 6 hónapnál tovább vonják be a vezetői engedélyét, az csak akkor kapja vissza ha elmegy utánképzésre ami nekem közel 200 ezer volt.
ja meg ugye mire letelik az x idő.
Komolyan nem értem.
Tehát jogosítvány nélkül vezetett. És megállították. Akkor mi a gond?
"De eközben, amikor nem volt olyan ismerőse, aki el tudta volna vinni(gyerekek,családtag,munkatárs),munkaeszköze az autó, vezetett 1-2 alkalommal. '
Ööööööööööööö?
Már bocsi, de akik busszal, villamossal, trolival, metróval járnak?
És úgy tömködi fel szegény anyuka a babakocsit, meg még mellette hurcibál 1 vagy 2 "nagyobb" gyereket, és attól fél, hogy mikor csukja rá a vezető az ajtót, meg hogy foglalja le a gyereket miközben a megállóban kell várnia, vagy a járművön hosszabban utaznia?
Most tényleg bocsánat, de nem tudlak sajnálni.
A szabályok azért vannak, hogy betartsák azokat az emberek.
Ha valaki nem tartja be, az magára vessen!
Utólag már kár siránkozni ezen, úgyis több száz ezer lesz a vége, majd legközelebb már tanul belőle ennyi.
Én is ugyan így jártam, mint ahogy írtam és azóta tanultam belőle!
Egy kicsit sem tudlak benneteket sajnálni, sőt egyenesen irritál az az arrogancia ami belőled árad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!