Fel akarom újítani az autómat! Hogyan?
Figyelt kérdés
Karosszérialakatoshoz nem tudom elvinni, mert nincs rá pénzem, meg erre az idős kocsira már nem akarok költeni, felesleges! Arra gondoltam, h megpróbálom magam. Néhol kopoott a kocsi színe, és rozsdás is. Valahonnan információt kell előtte gyűjtenem, mert egyenlőre nincs sok ötletem, hogyan is kezdjek hozzá. Talán festékszóróval átfújnám, a rozsdás részt valamennyire lecsiszolnám,aztán lekezelném a felületet, h ne rozsdásodjon tovább. tudna valaki segíteni?2010. jan. 29. 18:26
1/5 anonim válasza:
Házilag csak tünetileg tudod kezelni, mert a rozsdásodás belűlről indul. A kopott színt megpróbálhatod felpolírozni polírpasztával. A rozsdásodás: csiszolás szárazon, glettelés, csiszolás szárazon és vizesen finomabb csiszolóvászonnal, alapozás és fújás. De nem lesz túl szép és hosszantartó az eredmény.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, tisztában vagyok vele!De azért csak jobb lesz, mint most!Köszönöm a választ!Egyébként azóta találtam egy oldalt, ahol részletesen le van írva a folyamat, szóval, csak nem lehetetlen dolog ezzel próbálkozni!:)
2010. jan. 29. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!