Lehet bármi követelésem a szevíztől?
Nem.
Nem autókölcsönző, hanem autószerviz.
Természetes, hogy a javítás idejére nincs autód, és nekik nem kötelességük adni addig egy másikat neked.
Új autóknál a garanciális időszak alatt a márkaszerviz tehet olyan gesztust, hogy meghibásodás esetén a javítás idejére kapsz cserekocsit, de kb úgy értsd, hogy egy új Laguna garanciális javítása alatt furikázhatsz egy lefingott 10 éves Twingoval. Nem típusazonos kocsit kapsz cserébe.
Ha tényleg egyszerű szerviz, akkor beszélj le velük egy időpontot, és akkorra vidd be a kocsit.
Ha valami nagyobb probléma van, akkor meg nem tudsz mit csinálni, ha sürgeted a szervizt akkor a határidő miatt összecsapja a munkát és később szívod meg.
leírom gyorsan kronológiailag:
(múlt hét) hétfő: pénteken már gond volt, hétfőn reggel 7kor szóltam a szervízbe, hogy viszem, átvették, megállapították, hogy a léptetőmotor hibás, duán 2kor szóltak, hogy van alkatrész, rábólintottam.
kedd, szerda: semmi, reméltem szerdára meglesz, de nem.
csütörtök: hívom, mondja nem ugyanolyan volt az alkatrést, de már van másik, holnap(?) szerelik. ez olyan dél körül volt
péntek: ránézésre jó az alkatrész, "elkezdték" szerelni, de majd csak hétfőre lesz meg. (hozzáteszem szombaton is van szervíz)
hétfő: megint nem szóltak, uh hívtam őket, mondják, hogy a szerelőnek személyes dolga akadt és még nem ért vissza (duán 2 körül), ht pont telibe sz*rom, csinálja más, de ezt már csak magamba mondtam.
kedd: hívnak, hogy beszerelték, de nem jár jól a motor. finomhangolják, lehet duán már mehetek érte, 3ig hívnak ha meglesz. persze nem hívtak.
ma: más veszi fel a telefont, nincs bent a kontaktom, majd ha megjön szólnak, hívtam őket egy órája megint; azt mondták bent van, csak a főnökkel beszél, mindjárt visszahív. Persze azóta sem.
Ma se lesz kocsim, azt se tudom, hogy hogy áll, ha én nem hívom őket, akkor ennyit se tudnék. Pedig MÁRKA SZERVÍZ, szóval nem Bélához vittem sarokra.
Az első kommented alapján addig jó mindenkinek, amíg a mama kocsija szervizben van!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!