Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autód van és mennyi...

Milyen autód van és mennyi ideig gyűjtöttél rá? Fizetésből spóroltad össze az árát? Mennyiért vetted?

Figyelt kérdés
Azt is írd ha előző autó eladásából is volt pénzed
2014. nov. 18. 11:04
 1/7 anonim válasza:
Renault Lagunám van.1,5 hónapnyi,svédországi keresetből vettem (4000 e)két éve,-de 8 hónapot töltök itt évente,mint erdészeti szezonmunkás.2 hét múlva,ha ismét hazamegyek,eladom és az árát megtoldva 2000 euróval,Opel Fronterát fogok venni.De az sem kizárt,hogy 3000-et toldok és Pajero-t veszek... :)
2014. nov. 18. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Diákmunkából gyűjtögettem az egyetem alatt. 2009-ben vettem 200 ezerért egy amcsi Fordot. Azóta már több autó is megfordult nálam, de ez még mindig megvan, mert ő volt az első.
2014. nov. 18. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Audi A6, 2,6 millió volt, az előző autóból maradt 1,6 millió, a maradékot pedig a fizetésemből és kisebb üzletekből hoztam össze.
2014. nov. 18. 21:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Opel Astra F az első, 267.000-ért vettem, ösztöndíjból és nyári munkából.
2014. nov. 19. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
4-es Golfom van, kb. egy évig spóroltam rá, de úgy, hogy egyetem mellett dolgoztam több helyen is, diákmunkásként. 1 millióért vettem, de persze ez a pénz úgy jöhetett össze, hogy itthon lakom, így a megélhetési költségek elég szolidak és amúgy sem vagyok az a hatalmas party-arc.
2014. nov. 20. 21:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem Suzukim van, 269.000.- volt

Férjemnek egy Nivája 250.000.-

Fizetésből spóroltuk.

Ha lejár a lakáshitel, lecseréljük a suzukit.

2014. nov. 20. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Fizetésből spóroltuk, Suzuki Swift 180ezer volt, de már jóval több ráment. Nem bántam meg, takarékos kis kocsi.
2014. nov. 20. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!