Milyen autód van és mennyi ideig gyűjtöttél rá? Fizetésből spóroltad össze az árát? Mennyiért vetted?
Figyelt kérdés
Azt is írd ha előző autó eladásából is volt pénzed2014. nov. 18. 11:04
1/7 anonim válasza:
Renault Lagunám van.1,5 hónapnyi,svédországi keresetből vettem (4000 e)két éve,-de 8 hónapot töltök itt évente,mint erdészeti szezonmunkás.2 hét múlva,ha ismét hazamegyek,eladom és az árát megtoldva 2000 euróval,Opel Fronterát fogok venni.De az sem kizárt,hogy 3000-et toldok és Pajero-t veszek... :)
2/7 anonim válasza:
Diákmunkából gyűjtögettem az egyetem alatt. 2009-ben vettem 200 ezerért egy amcsi Fordot. Azóta már több autó is megfordult nálam, de ez még mindig megvan, mert ő volt az első.
3/7 anonim válasza:
Audi A6, 2,6 millió volt, az előző autóból maradt 1,6 millió, a maradékot pedig a fizetésemből és kisebb üzletekből hoztam össze.
4/7 anonim válasza:
Opel Astra F az első, 267.000-ért vettem, ösztöndíjból és nyári munkából.
5/7 anonim válasza:
4-es Golfom van, kb. egy évig spóroltam rá, de úgy, hogy egyetem mellett dolgoztam több helyen is, diákmunkásként. 1 millióért vettem, de persze ez a pénz úgy jöhetett össze, hogy itthon lakom, így a megélhetési költségek elég szolidak és amúgy sem vagyok az a hatalmas party-arc.
6/7 anonim válasza:
Nekem Suzukim van, 269.000.- volt
Férjemnek egy Nivája 250.000.-
Fizetésből spóroltuk.
Ha lejár a lakáshitel, lecseréljük a suzukit.
7/7 anonim válasza:
Fizetésből spóroltuk, Suzuki Swift 180ezer volt, de már jóval több ráment. Nem bántam meg, takarékos kis kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!