Meddig gyűjtöttél autóra/motorra?
Figyelt kérdés
Hány évesen vetted meg először a járműved?2013. jún. 6. 17:36
1/6 anonim válasza:
Motor: a mostanit félhavi fizetésből vettem a 23. születésnapomra. :D
Azóta mondjuk ráköltöttem még kétszer-háromszor a vételárát.
Autót azt használom, amit leörököltem apámról. Ő vett másikat, én meg használom ezt amíg megy.
2/6 anonim válasza:
Az első kocsim a szüleimtől kaptam, egy Trabant 601-est, utána pár autó nélküli év következett. Elkezdtem dolgozni, kb. másfél év után vettem egy BMW E30 318i-t. Elkezdtem rendberakni, aztán rájöttem, hogy kevés nekem az a motor. Újra spórolni kezdtem, 14-16 hónap alatt összeszedtem a pénzt egy E36 328i-re, azóta ezt építgetem, szépítgetem, immár több, mint két éve. Ez az autó hosszú távon marad. Egyrészt nagyon jó autónak tartom, másrészt annyit költöttem rá, hogy jó legyen, hogy senki nem fizetné meg eladáskor.
3/6 anonim válasza:
kb 13 hónapíg spóroltam egy Bmw e36-ra.
22f voltam mikor megvettem, és azóta csak szebb lett :-)
4/6 anonim válasza:
=2005-2006) én 12 hónapot spóroltam egy 15-20 éves jó állapotú mercire, majd mikor összejött az 1.2misi az autókereskedésben beleszerettem első ránézésre egy 32000km-t futott, és ez tökéletesen látszott is rajta 91-es fiat polski-ba...
mai napig megvan, de csak nyáron használom hétvégi autónak, Balcsin rengetegen utánam fütyülnek, tapsolnak, mosolyognak, parkolás közben sokan megsimogatják:) én imádom...
5/6 anonim válasza:
jah első robogómat meg most akarom megvenni, de amire valaki azt mondja, hogy az jó, arra ugyan annyian azt mondják, hogy egy sz@r, uh így 0 hozzáértéssel nehéz a döntés:'(
6/6 anonim válasza:
Én sajnos örököltem, így nem kellett spórolnom se a házra, se a kocsira. De odaadnám ezeket, ha visszakapnám a nagyszüleimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!