Le Szeretnék Vizsgázni motorra és Nem Tudom Hogy Hány Éves Kortól lehet Szerintetek Hány Éves Kortól lehet?
Figyelt kérdés
13 Éves vagyok Jövöre Töltöm a 14 et (Feb 04) De Már Nagyon szeretnék Motorozni valami megoldás Van Hogy Tudjak Motorozni Ha Tudnám akkor és ha Lehetne Letettem Nyáron a Jogsit :)
Van Megoldás?
Fontos Lenne
2013. máj. 22. 14:44
1/10 A kérdező kommentje:
Segédmotor :)
50CM :) Van Nekünk :)
2013. máj. 22. 14:48
2/10 anonim válasza:
13,5 évesen kezdheted az elméleti részeket, viszont vizsgázni 14éves korod betöltése után tudsz. Addig elzárt magánterületen mehetsz csak legálisan.
3/10 A kérdező kommentje:
Hát Én faluba lakok és ott vezethetnék ? :D
2013. máj. 22. 15:01
4/10 anonim válasza:
Legálisan nem! Sőt erdőben, mezőn, földúton sem. Kizárólag forgalomtól elzárt magánterületen. De úgyis fogsz menni :)
5/10 A kérdező kommentje:
Nem Azt nem akkarom hogy Megbüntesenek :) Demajd megoldom akkor :)
2013. máj. 22. 15:07
6/10 A kérdező kommentje:
De forgalom-ba Sehogy se mehetek ? Semmi megoldás Sincs Hogy Forgalomba is vezetesek ?
2013. máj. 22. 15:13
8/10 anonim válasza:
Ha megvan a jogsid akkor mehetsz forgalomba, de amíg nincs meg addig sehogy (ha csak nem akarsz büntetést össze szedni). Ahogy előttem is írták csak elzárt magán területen mehetsz jogosítvány nélkül.
9/10 A kérdező kommentje:
Nah Most Én elkezdem a Jogsit Most a Nyáron meg van a Kresz meg ami kel és a Forgalmit csak 14 Évesen Tehetném le Ugye?
2013. máj. 22. 17:53
10/10 anonim válasza:
Igen. A forgalmi vizsga is korhoz kötött, hiába van meg a KRESZ, ha még nem töltött be azt az életkort. Megcsinálhatod 13 évesen is, csak akkor kell várnod egy évet az meg felesleges, mert ha nem is elfelejted de fel kell idézni a tanultakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!