Bence21 kérdése:
Meguntam a TDI "feelinget", mit vegyek?
Figyelt kérdés
Nem jött be ez a dízeles sztori, lehet csak az én autóm miatt, de nem bírom már ezt a kerregést,kattogást,rezonálást stb. Golf 4-ről van szó, magával a kocsival sem vagyok megelégedve, ennél a 3-as Golfom is jobb volt. Tanácsot kérnék, hogy kb 1,3-1,4 millió Ft-ból milyen benzines autót vegyek? Évi 12-13ezer km-re 70% város a többi országút. Kb. az összes autót A-Z-ig átnyálaztam, de a Ti véleményetekre is kíváncsi lennék.Fogyasztás városba max 10L legyen, fenntartási költsége se legyen az egekben ha nem muszáj. Köszi2014. nov. 17. 17:54
11/11 A kérdező kommentje:
110 lovas TDI és elvileg van benne, de a motor térben nem a kuplung felől hallom. Annyira nem lényeg a nyomaték, elvagyok 1.6-os autóval is. Viszont nagyrészt városba használom a motor meg általában 70-75 fokos.
2014. nov. 18. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!