Az miért van, hogy egyszerűen meguntam a motorozást?
4 éven keresztül rengeteget mentem. Most, viszont úgy éreztem, hogy nem ad olyan élményt mint az elején. Már kényelmetlennek a találtam a folyamatos öltözködést és, hogy végül is teljesen cél nélkül égetem a benzint. Pedig egy Yamaha R1-esem volt.
Csak azt nem értem, hogy miért változtam meg ennyire.
Egy gyorsaságival is lehet dolgozni járni, vagy túrázni, öltözködni meg nem kell annyira ha nincs kedved
Mondjuk van aki azért tart motort hogy ha unatkozik felüljön, és nem ez a napirenden lévő közlekedési eszköze
Mióta én is eladtam a "nagy" motorom (250-es volt csak) azóta valahogy nekem sincs annyi kedvem. Jó, persze most csak egy Simson van :D Lehet azért.
De attól motorra gyűjtök.
Én voltam ugyanilyen cipőben!
Nagyon sokáig motoroztam. Aztán olyan 4 éve jött egy időszak, hogy egyszerűen semmi vonzalmat nem éreztem hozzá. Igazából megse tudom indokolni, hogy miért nem. Egyszerűen semmi kedvem nem volt motorra ülni. 4 évig úgy képzeld el, hogy be se indítottam a mocijaimat! Aztán idén megint változott a dolog:) Mostmár újra lenne kedvem menni. És menni is fogok:)
Márha bebírom őket indítani:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__444..
Lehet neked is csak egy kis szünetre van szükséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!