Szeretném 50-es robogómat lecserélni vmi ujra, mert meguntam. Mit ajánlotok?
fogalmam sincs, hogy mire cseréljem. Gondoltam már 50-es Aprilia RS-re, erősebb robogókra egyaránt.
Valamiért engem mégis vonzzanak a robogók, főleg azért, mert az erősebb kategória is olcsóbb, és nem akarok túl sokat költeni a motorcserére, akkora motoros nem vagyok:)
Amikre gondoltam:
Yamaha Aerox 100
Aprilia RS 125
Aprilia Leonardo 4T 125
Gilera Runner 2T 125
Gilera Runner 4t 125
Kérdésem: Ezek közül a kétüteműek mennyit esznek kb? mert hallottam mindenféle adatot...hallottam a 2T Runnerre 8 litert, majd több teszt is fennt neten azt irja h 4liter, és hogy megirigyelheti néhány 50es 2T fogyasztását..
Jah és másik kérdés: Egyenlőre 50esre van csak jogsim, de tervezem csinálni 125-re.
Mennyi a lebukás veszélye adddig az 50esként használt 125-össel, és később milyen költségei vannak a lepapírozásának, egyáltalán, lehetséges ez?
Előre is köszönöm a válasz/válaszokat:)
Csak azért agyalok rajta, mert sok ismerősöm használ 125-ös robogót 50es papírokkal..és néhány esetben tényleg megállapíthatatlan, csak a km óráról lehet rá következtetni. Mennek is vele több éve, egy ellenőrzésen sem buktak meg.
Hát azért annyira nem megyek a fogyasztásra h olyan JOG-ot vegyek, annyira meg adok a külsőre h ne Scarabeot:D
De köszi 1ébként:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!