Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meguntam a TDI "feelinget",...

Bence21 kérdése:

Meguntam a TDI "feelinget", mit vegyek?

Figyelt kérdés
Nem jött be ez a dízeles sztori, lehet csak az én autóm miatt, de nem bírom már ezt a kerregést,kattogást,rezonálást stb. Golf 4-ről van szó, magával a kocsival sem vagyok megelégedve, ennél a 3-as Golfom is jobb volt. Tanácsot kérnék, hogy kb 1,3-1,4 millió Ft-ból milyen benzines autót vegyek? Évi 12-13ezer km-re 70% város a többi országút. Kb. az összes autót A-Z-ig átnyálaztam, de a Ti véleményetekre is kíváncsi lennék.Fogyasztás városba max 10L legyen, fenntartási költsége se legyen az egekben ha nem muszáj. Köszi
2014. nov. 17. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hyundai, KIA, Toyota, Nissan, Mazda, Suzuki.. :)
2014. nov. 17. 18:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Próbáld ki most az ellentábor autóját és vegyél egy Hondát.

:)

2014. nov. 17. 18:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy sokféle autó tetszik:) Honda Accordot is néztem, családban van egy Kia Ceed az is nagyon jó, meg vagyunk elégedve vele, tetszik az Astra H a Focus II a Ford Mondeo, Renult Megane és még sorolhatnám:) 1.6-1.8 max. 2.0 motorokkal szerelt legyen. A keleti autóknak az alkatrész ára több ha jól tudom?
2014. nov. 17. 18:50
 4/11 anonim ***** válasza:
maradj márkahű és vegyél egy fasza vr6 g3 mat :)
2014. nov. 17. 19:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Ja, és a VR6 10 litert fog fogyasztani városba...

Az a baj, hogy így nehéz tanácsot adni. Kicsi kell, nagy kell, szívó, turbós, sportkocsi, családi....

2014. nov. 17. 19:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Kombi meg sedan is jöhet, igazából a mostani autóm csomagtartójába is elférünk, viszont a hátsó lábtér kicsi. Mondjuk én nem szoktam hátul ülni:D Lehet turbós is, de azt csak a VW konszern autóinál találtam ilyen árban 1.8 T-t.
2014. nov. 17. 19:55
 7/11 anonim ***** válasza:

valamire valo (normal eros auto nem all meg 10 bol varosba)

vmi nem jo akkor a TDi d be, nekem sor6 td egesz jo hangu!

motor tarto bak jo? vmi oka van a razasnak.

amugy vehyel V8 at 3n is azt tettem.

2014. nov. 17. 22:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Bakot most cseréltettem de nem lett jobb. 1600-as fordulaton álló helyzetben csörömpöl, ha megyek akkor rezonál a váltó meg 3-4be kicsit mozog erőteljesebben. Alatta felette semmi baja.
2014. nov. 18. 07:56
 9/11 anonim ***** válasza:
fog sincs h ebbe van e 2tömegu, de ha van akk azt irnam.
2014. nov. 18. 11:00
 10/11 Wadmalac ***** válasza:
Hát a TDI után a nyomatékot erősen hiányolni fogod, ha 2.0 alatt válogatsz.
2014. nov. 18. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!