1/5 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket kár feltenni , ha nincs kivel beszélgetned, jelölj be valakit a facebookon liekolós oldalakon . Jóét
2/5 anonim válasza:
AZ én autóm 50 lóval erősebb, szóval nem .
Amúgy kíváncsi lennék, mit tákoltak azzal a blokkal, hogy 220 lovas lett :D
3/5 anonim válasza:
Akkor ezzel az erővel a TE autód sem megy igazán jól, mert az én autóm meg 350 lóerős.
De én nem vagyok ilyen, csak írtam. Én ráérek felgyorsulni akár 11-12 ásodperc alatt is.
Egészen jól megy, igen, ha nem kamu (a tömege is kisebb, mint a későbbi 3-asoknak). Valszeg tettek rá egy turbót és kapott kovácsolt dugókat és stb mindent amit kell ilyenkor.
De láttam már igazi turbósított BMW-t is hasonló évjáratból és bizony ment. Csak azért meglepő, mert BMW-seknél nem annyira divat a turbósítás, mert elég tág a motorpaletta, lehet bőven válogatni az erősebbekből fölfelé.
5/5 A kérdező kommentje:
szerintem ebbe e36-os 2.8as motor lehet benne ami ugyebár 192 le meg még rárakhatták a m50-es szivósort
2014. nov. 15. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!