Füstölésre állított dieselekről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
A szomszéd eszetlen gyereknek okádja rendesen...konkrétan levegőt alig lehet venni ha elmegy mellettünk vagy vmi...De amugy is egyre jobban kezd elterjedni a diesel tuning.Miért?2014. nov. 1. 18:08
1/8 anonim válasza:
Azt, hogy bolond aki direktbe füstölősre állítja. Épp elég amit egy normál öreg dízel kinyom, ez meg rátesz egy lapáttal.
Dieselt sose tuningolnék. Nekem ott az a fő, hogy keveset egyen.
2/8 anonim válasza:
Kevés embernek van annyi pénze hogy annyira tuningoljon amikor már füstöl mert csak a teljesítmény számít. A többinek csak azért füstöl mert ki van kopva valami.
3/8 anonim válasza:
Ez nem igaz, hogy direkt állitják füstölősre, az ilyen nagyon ritka. A legtöbb azért füstöl, mert rossz az adagolója, a turbója, vagy csak egyszerűen kopott a motor. Nameg a chiptuning, aminek nem célja a füstölés, csak a kellemetlen következménye.
4/8 anonim válasza:
Nyugtass meg, ugye nem fulcivágen?
5/8 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy füstölésre van állítva?
Már egyből eszetlen olyankor, ha füstöl?
Kopott a porlasztócsúcs, dugattyúk, nincs rajta katalizátor, stb...
Még 0km-es korukban is füstöltek ezek.
6/8 A kérdező kommentje:
Csak gondolom,hogy arra van állítva.(1.9Tdi) ezer èves kocsi amugy....
2014. nov. 2. 07:25
7/8 anonim válasza:
én azt mondom,ha füstöl de nem megy az gáz,ha füstöl és nagyon megy az már S&C. nekem is 1.9 TDI-m van,nem füstöl...
8/8 anonim válasza:
7-es, pacsi, nekem is az van, nem füstöl, de megy:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!