Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízelesből benzinesbe, parkolá...

Dízelesből benzinesbe, parkolásnál?

Figyelt kérdés

Amikor tanultam vezetni, akkor elég volt hogy csúsztattam a kuplungot pl parkolásnál, de most benzinesnél ez hogy működik?

Mit kell csinálni, hogy benzinesnél tudjak apró finom mozdulatokat csinálni, ami pl parkoláshoz kell?

jan. 11. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez benzinesnél is menni fog. 1.2-es szívóbenzinnel is elindul gázadás nélkül csak kuplungfelengedésre.
jan. 11. 09:50
 2/7 anonim válasza:

?????

Ez a kérdés komoly?

jan. 11. 10:22
 3/7 anonim ***** válasza:
ugyan azt
jan. 11. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Manapság a jogsinak úgylátszik már nem feltétele hogy mozgó járművön történjék a vizsgáztatás.. egy parkolóban kicsit tekergetik állóhelyben a kormányt és megkapják.
jan. 11. 11:23
 5/7 anonim válasza:

Gyerekek segítsetek már ki.

Mert eddig csak dízel és benzines autókat vezettem.

Most pedig elektromos autóm lesz.

És rettenetesen izgulok, hogy ezzel hogyan kell majd parkolni?

Kérdező, te hogy jutottál el a jogosítványig??? 🥴🤔

Szerintem olyan autót vegyél, ami automatikusan beparkol helyetted. Mondjuk egy Teslát, amiben van robot pilóta is. Tehát a forgalomban is vezet helyetted.

Plusz kérjél hozzá olyan opciót, hogy a te hangodon válaszoljon a téged megállítő rendőr kérdéseire. Különben nagyon nehéz dolgod lesz.😪

jan. 11. 11:43
 6/7 anonim válasza:

1-es,

És akkor mit fog csinálni a kérdező, ha úgy tesz ahogyan javaslod, de az index belever majd a karterbe? Azt tudja, hogy akkor csak az segít, hogy ha bekeni reszelő zsírral a szívó nyílás környékét a kuplung mellett???

🥴😉🤣

jan. 11. 12:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Ismét egy frissjogsis, akit elfelejtettek megtanítani vezetni...

#6: az a baj, hogy ez semmit nem ér, ha előtte nem töltötted újra az indexfolyadékot és nincsenek bezsírozva a fékbetétek...

jan. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!