Milyen autót vegyek? Kérem azok írjanak, akik tapasztaltak! Az extrákat felsoroltam!
Sportautó! esetleg coupe!
Minimum 150Le
Manuális váltó!
Min. 4-5 fő szállítás!
Fekete,fehér,sárga színben!
És maximum 5 millió Forint!...akár használtan is!
Szeretem a BMW-t, a VW-t, a Ford Mustangot, Chevrolet, Crisler, Porsche, Audi !
Sok jó autót láttam, de nem tudok dönteni!
A segítséget köszönöm!
17:38
Akkor mutass már egy oldalt, ahol 5 milla alatt kapsz VW cc-t te gyökér f@szú!
Amúgy a tegnapi 22:31-et én írtam, úgy hogy nem egy mondatban válaszoltam. Pontozz le,aztán rakd vissza cumit!
Lehet, hogy jól olvasol Kedves válaszoló, de a Challengert nem a Chevrolet gyártja, a Chevrolet a Camaro-t és a Corvette-et gyártja! A Challengert a Dodge gyártja!
És hogy a kérdésre is írjak valamit:
360 lóerő, 5 személy rendkívül kényelmesen utazhat, 4 kerék meghajtás, az egyik legjobb választás a számodra
Köszönöm a válaszokat!
...a minimum 4-5 főt a normális ember megérti, a bu.nkók meg nem! Egyébként elég nagynak hiszed magad, amikor sza.rt se tudsz az autókról!
Ösze visza beszéltél!...
Egyébként még mindig nem tudom hogy mit vegyek:)
BMW M3-on gondolkoztam!...4és fél millióért van!
Csak regadó a húzos:(...
18:41
Kérdező!
A Válaszod kinek ment?
A tegnapi 13:20-asnak!
Itt oltogat, és olyanokat mond hogy chevrolet charger
lehet nincs benne a listában
de sztem ez a bömbölöt ugy odaveri hogy még!! és sztem jobban jársz egy Japo verdával!!!
nem mentegetni akarom de azért a crisler is odab@sz XDXD
(kedves kérdező)
19:02
Kedves Kérdező!
Huh,csak azért írtam ,mert azt hittem ,hogy nekem írtad,miközben nem is montam gonoszat Neked.
tegnapelőtt 22:31, tegnap 17:02 tegnap 17:46
vagyok.
Remélem sikerül kiválasztanod, a Lexux-t amit meg írtam szerintem mindenképp nézd meg. Senki sem fog róla lebeszélni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!