Milyen autót vegyek? Kérem azok írjanak, akik tapasztaltak! Az extrákat felsoroltam!
Sportautó! esetleg coupe!
Minimum 150Le
Manuális váltó!
Min. 4-5 fő szállítás!
Fekete,fehér,sárga színben!
És maximum 5 millió Forint!...akár használtan is!
Szeretem a BMW-t, a VW-t, a Ford Mustangot, Chevrolet, Crisler, Porsche, Audi !
Sok jó autót láttam, de nem tudok dönteni!
A segítséget köszönöm!
ilyen autót szerintem csak használtan.
de ha ügyes vagy kifoghatsz egy két akciót,bár ez nem egy ruhadarab :D
Bár a Skodát nem soroltad fel, de én ezt választanám. 200 LE-s családi autó :)
www.hyts.hu/index.php?s=tgal&tid=3951&marka=skoda
Sok Jó autót tudnék mondani, még jobbakat is ,mint amiket ide felsoroltak. De látom német talicskák jók csak!
ha azt akarod szét essen alattad 200-nál, akkor hajrá.
Talán a Bömös.
De súgok valamit!
Lexus Is 300
vagy réggebbi Gs széria.
Nem kell megköszönnöd.
sajnálattal közlöm, hogy olvasni is elég jól tudok. Így néhány egymást kizáró tényezőre felhívnám a figyelmedet.
Sportautó-Coupé. Nem fogsz tudni bennük "minimum" 4-5 főt szállítani.
Tehát amiket írtál, nagyrészt mind kiesik a pixisből
Ahogy kiesik az RX8 is mint már sokadszorra mondom hogy az a verda 4 személyes (hiszen, hátul is két sportülés van)
De a 4-5 fő minimummal több lehetőséged is van
Opel zafira (1.9CDTi 150-170 le dízel)\OPC 240 ló benzin.
Egyenesben nincs ellenfele kanyarban is egyenesen megy. ami elég nagy baj. De autópályára ideális.
Ford S-max 2.0TDCi 143\2.2Tdci 170LE\2.5T 225le
Az smax olyan mint egy nagy személyautó, 7 személyes lapos, személyautósan kanyarodik, igazi autóként viselkedhet.
Mercedes Benz E 270 T Cdi \320 T cdi
A mercedes E kombija szintén 7 személyes a 2002-2009ig tartó évjárat 3 milliótól kezdődik és 13 millióig tart, így találsz megfelelő árut elképzelésednek.
Hátránya hogy az utolsó két ülés kényszerpad, de így lehetővé teszi a 6 személy szállítását (plusz te)
Mivel személyautó, így úgy is viselkedik!
A másik feltételednek mefelelően akár egy Opel Astra GTC is megfelel.
Amihez nem volt még életemben szerencsém azok a Nissan Quasqai 5plusz 2 és a Mitsubishi Grandis.
Elképzeléseidnek ezek az autók felelnek meg.
Ha csak elírtad, és összesen 4-5 fővel mennétek akkor változik a képlet.
Akkor előtérbe kerül a VW Passat CC (mostmár van 5 üléses)
A Subaru Legacy, a Ford Mondeo, De a Crysler 300C a Chevrolet Challenger a Dodge Charger is megfelelhet az elképzeléseidnek amik jócskán túllépik az 5 millió forintot.
Az ami igazi hidat képez a kettő elvárási kategória között a Mercedes E osztály.
Erős, megbízható fordulékony. Ezekmellett mivel kijött az új típus ami a régi árát meglehetősen lenyomta.
Üdvözlettel.
13:20
"VW Passat CC (mostmár van 5 üléses) "
Szerinted fosvágen cc-t hol lehet kapni még hasznéltan is 5 milkáért??
Idiot
úristen, most néztem igazad van, végleg leállt a mobile.de és egyetlen nepper sem hoz németországból autókat. jajistenem, még szerencse hogy szoltál hogy a szlovák rendszámos autókra nincs regadó és hogy ezzel milyen jól kicselezte az állam az autóneppereket.
Igazi agytröszt vagy ami a hasznos válaszaid százalékából is látszik.
Jó a szemed, hogy a majd 1 oldalas szövegemben 1etlen mondatot szúrsz csak ki árgus szemeiddel.
De sebaj, rágcsáld a sz@rt. Okoskatörp:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!