Kezdo kamionsoforkent a balesetek elkerulese erdekeben melyek a fobb szabalyok? Tapasztaltak tanacsai erdekelnenek!
én most itt állok a Rouen-i shell kúton. (hétvége), és ingyen net,a kútról.
ha nagyon kezdő vagy sok mindent írhatnák,de ezt csak az évek és a tapasztalat hozza.
sok a baleset abból hogy a munkaadó belehajszol a kapkodásba.ezt ne hagyd.
1.szabály: odaérni,és csak a 2.idóben odaérni
17:07
Koszonom szepen:) en is pihenon vagyok Bukarest mellett egy OMV kutnal aztan holnap hajnalban irany Austria! Azt szeretnem pontosabban kerdezni hogy egy tapasztaltabb sofor mikre figyel a legjobban?pl esos idoben inkabb kessek minhogy siessek es talan soha ne erjek oda?
kérdezhetsz bátran máskor is,de csak akkor tudok válaszoszolni ha otthon vagyok, vagy kúton ingyen neten. ingyen te is tudsz netezni fr.ben shellről, vagy osztrák-ban ömv-ről stb.
régebben jártam románt nekem tetszik.jobban szerettem arra járni mint erre nyugatra.
és igen. a kérdésedre.esős időben inkább késs.
a lényeg, hogy mindig olyan sebességet válassz,hogy az úton minden beérkező információt fel tudj dolgozni.tehát ne csak láss az úton hanem értelmezz is.
és még egyszer mert ez fontos.SOHA NE KAPKODJ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!