Mennyi pénz kellene ahhoz, ha a hobbym a driftelés lenne? Nem értek az autókhoz és nincs ezzel kapcsolatban semmilyen ismerősöm!
Valami kocka hátsókeres bmw-t szeretnék venni, 300 le nekem bőven elég lenne gyakorolni meg szórakozni!
Érdi vagyok, melyik a hozzám legközelebbi pálya?
Mennyi ennek a használata és mennyi gumi/üzemanyag, stb. Fogy el 1 óra alatt?
Illetve milyen autót kell venni? Kell e hozzá bármilyen papír? Mennyibe kerül bele a hidraulikus kezifek, bukocso, mindegy egyeb, ami kell bele?!
Illetve az ilyen autókat milyen rendszeresen kell szervízelni?
Valaki tudna mesélni róla?
Pl. az egyik álmom, hogy indulhassak a szilveszter rallyn a hungaroringen!
Feltételei?
semmi nincs törvénybe írva. 3 kerekű ladával is kimehetsz. mivel driftről van szó pörgeted és a 2000ccm neked bezabál szerintem 20-30 litert 1 óra alatt ha szinte folyamatosan mész. Gumik: hát a rabócsiringen 1 szett 3 kör azaz kb 1,5-2km-re elég
a BMW jó választás E30 E36
kb minden gyakorlás előtt át kell nézni de szernintem olajcsere 1000km-enként ka csak driftre használod.
pályáról és a rallyról nem tudok semmit
Pénzben mindez mit jelentene? 1,5 millióból kivitelezhető?
Esetleg ha egy régi kasztniba beleraknék egy m3-as motort?
Vagy drága az m3? Elég lenne egy felnyomott 2500 as benzin motor?
Havi másfél milla? Miről beszélsz? Nem a wrcre készülök...
Elhiszem, hogy több kell, mint másfél, de nem hiszem, hogy 10-15 kellene...
Annyiból megveszel egy autót, kicsit kipofozod, beállítgatod. (De ebből 300le valószínűleg nem lesz. Sem hidraulikus kézifék.)
Ezután megveszel egy halom gumit, majd ha nem magadnak bütykölöd akkor bérletet a szervízbe. Nem csak a hagyományos kopóalkatrészeket kell cserélgetni, minden rész hatalmas erőkkel küzd meg. Ha pedig még oda is csapod egy patkának, megint jó kis pluszköltség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!