Megéri 20-25éves motort vásárolni? A régi japán vasakra gondolok.
Figyelt kérdés
Ha jó áron kifognék valami régebbi motort, mennyi esély van rá, hogy rámegy a gatyám is? Ha megéri szemezgetnem az ilyenekkel, melyik lehet a legjobb választás, a régi naked-bikeok közül?2014. okt. 26. 22:50
11/13 anonim válasza:
masnak en is ezresert rakom fel es mibol gondolod hogy szetfeszegetem azert mert nem egy kicsempezett marka kereskedes szervizeben csinalom ugyan ezt?
egy par auto, motor, kamion, stb gumit szereltem mar eletem soran.
a szelen palyazott gumira meg annyit, hogy azok a gumik ott koptak el ahol utcan kreszt betartva sose fog, de megszegve a tempot kanyarba se tudod odaig leboritani. hogyha mentel volna versenypalyan tudnad ott pormentes sima az aszfalt es nem jon szembol turistabusz ezert utolso mm ig boritjak de utcan oda szinte sose fogod!
12/13 anonim válasza:
vissza a tema kerdesehez mindegy hany eves motor, 500e alatt lom es 1misi alatt par kopo dologra kolteni kell. van sok szep oreg motor pl. 8szelepes honda cb750 a 70es evek vegerol de abbol is a jo nem filleres lesz
13/13 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Közben szereztem egy 250es etz-t, első tulajtól 11000km-el, papírokkal mindössze 5000ftért :-D (isten áldja a lecsúszott falusi alkeszeket) azthiszem ráköltök pár tizezrest, aztán használom míg nem lesz pénzem újabbra
2014. okt. 30. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!