Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket válasszam tanuló...

Melyiket válasszam tanuló kocsinak?

Figyelt kérdés

Nagyrészét már kiszórtam ezek maradtak: Ford fusion (D), Opel Astra (B), Astra caravan (D), Renault megane (D), Suzuki sx4 (B), vw Bora (D), VW Passat (D)

20/L

2010. jan. 25. 17:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
de azt mondták a dízeles nehezebben fullad le
2010. jan. 25. 17:46
 12/21 anonim ***** válasza:

nehezebben fullad le a dízel, de megszokható a benzines is. Én azon tanultam, az első két órán forgalomban fulladoztam folyamatosan, nem ment semmi, de hamar rá lehet érezni az ízére. Nekem a 10.óra körül már annyira ment, hogy amikor egy A5ös beállt mellém a lámpánál direkt átkacsintottam és legyorsultam, mert ő nem számított rá:) Szerintem válaszd a benzines, legalább megtanulod a kuplungot normálisan kezelni, 2óra után már simán fog menni, főként, hogyha már a rutint is benzinessel csinálod.

Én egyértelműen a benzinre szavazok.

2010. jan. 25. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:
Én boran talultam meg, dízelen, nem nehéz csak kicsi a tükör, úh a lehet legnagyobb tökröset válaszd
2010. jan. 25. 18:00
 14/21 anonim ***** válasza:
Renault! Kicsi, és fürge....
2010. jan. 25. 18:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Kis autóval könnyebben fog menni a rutin a parkolás.

Nekem az SX4 lenne a nyerő, de a teljesen egyetértek azzal a javaslattal, hogy oktatót válassz elsősorban, ne autót.

A dizel és benzines között én nem érzek akkora különbséget, hogy mérvadó lenne.

2010. jan. 25. 18:08
 16/21 anonim ***** válasza:

Mikor én tanultam két autó közül választhattam: Volt egy piros, meg egy zöld suzuki. 1.0 3henger. Rutinon egyszer fulladtam le vele, forgalomba egyszerse...

Amúgy benzines Astra...

2010. jan. 25. 18:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Aki dízelen tanul főleg hölgyek(bocs) sokkal nehezebben szokják meg a benzinest utána, ha azzal kell közlekedni.
2010. jan. 25. 18:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Én sx4-en tanultam, tanulókocsinak jó, másra viszont nem.
2010. jan. 25. 19:05
 19/21 anonim ***** válasza:
Astra/SX4/Passat, ilyen sorrendben. Mondjuk a passat a legnagyobb dög, ha azzal megtanulsz parkolni, az életben nem lesz vele bajod.
2010. jan. 25. 20:32
 20/21 anonim ***** válasza:

Én Suzuki Ignis-en tanultam. Jó volt, hogy kicsi, én is az SX4-re szavazok, a felhozatalban az a legkisebb (aszem), de mivel úgyis lesz majd kocsid, és nem feltétlenül kicsi, ezért tök mindegy, tehát tényleg inkább oktatót válassz, az nagyon nem mindegy!!

Sok sikert :)

2010. jan. 25. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!