Melyiket válasszam tanuló kocsinak?
Nagyrészét már kiszórtam ezek maradtak: Ford fusion (D), Opel Astra (B), Astra caravan (D), Renault megane (D), Suzuki sx4 (B), vw Bora (D), VW Passat (D)
20/L
nehezebben fullad le a dízel, de megszokható a benzines is. Én azon tanultam, az első két órán forgalomban fulladoztam folyamatosan, nem ment semmi, de hamar rá lehet érezni az ízére. Nekem a 10.óra körül már annyira ment, hogy amikor egy A5ös beállt mellém a lámpánál direkt átkacsintottam és legyorsultam, mert ő nem számított rá:) Szerintem válaszd a benzines, legalább megtanulod a kuplungot normálisan kezelni, 2óra után már simán fog menni, főként, hogyha már a rutint is benzinessel csinálod.
Én egyértelműen a benzinre szavazok.
Kis autóval könnyebben fog menni a rutin a parkolás.
Nekem az SX4 lenne a nyerő, de a teljesen egyetértek azzal a javaslattal, hogy oktatót válassz elsősorban, ne autót.
A dizel és benzines között én nem érzek akkora különbséget, hogy mérvadó lenne.
Mikor én tanultam két autó közül választhattam: Volt egy piros, meg egy zöld suzuki. 1.0 3henger. Rutinon egyszer fulladtam le vele, forgalomba egyszerse...
Amúgy benzines Astra...
Én Suzuki Ignis-en tanultam. Jó volt, hogy kicsi, én is az SX4-re szavazok, a felhozatalban az a legkisebb (aszem), de mivel úgyis lesz majd kocsid, és nem feltétlenül kicsi, ezért tök mindegy, tehát tényleg inkább oktatót válassz, az nagyon nem mindegy!!
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!