Melyiket válasszam tanuló kocsinak?
Figyelt kérdés
Nagyrészét már kiszórtam ezek maradtak: Ford fusion (D), Opel Astra (B), Astra caravan (D), Renault megane (D), Suzuki sx4 (B), vw Bora (D), VW Passat (D)
20/L
2010. jan. 25. 17:14
1/21 anonim válasza:
lada 1200
azon meg fogsz tudni tanulni vezetni,mert ezeknél a kényelmi felszerelések,elektronika megcsinál szinte mindent helyetted.
2/21 A kérdező kommentje:
köszi, lada nem szerepel az autósiskola felhozatalában :D
2010. jan. 25. 17:28
3/21 anonim válasza:
én VW Golfon tanultam,nagyon jó kocsi!
4/21 anonim válasza:
szerintem mindenféle képpen benzinest. igaz nehezebb vele, de legalább megtanulsz kuplungolni. szerintem menj az opel astrával, az jóindulatú kocsi, az sx4et nem ismerem.
5/21 anonim válasza:
Olyat próbálj meg, amilyet utána vezetni fogsz, mégha régebbi típusú is! Vagy legalább ha otthon benzines van, ne válassz dízelt. Ha nincs otthon semilyen akkor sztem mindegy vagy kérd ki az iskola javaslatát! Én opel astrán tanultam, nincs jelentősége, főleg, hogy nincs viszonyítási alapod és emiatt se érzel sok különbséget köztük, főleg, hogy kb egyforma kategóriák, úgy értem nem egy 3 és 26 éves autó közül kell választani.
6/21 anonim válasza:
ja akkor oktatót válassz ne kocsit,beszélgess mindegyikkel és akivel legjobban kijössz +másokat is kérdezz meg milyen nála vezetni!akkor nem utálkozva mész vezetni hanem örömmel és jobban meg is tanulod.első voltam.
7/21 anonim válasza:
Suzuki Sx4-re szavazok,jó kis autó!
8/21 A kérdező kommentje:
a renault és az sx4 tűnik befutónak csak nem tom melyik legyen :S
2010. jan. 25. 17:39
9/21 anonim válasza:
Benzines legyen,és ne legyen nagy autó.
10/21 anonim válasza:
Akkor SX4 és nyugodtan lehet nagy autó,mert ha azon megtanulsz akkor már kisebben is gyerekjáték lesz menni;)Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!