Athajtottam egy se nem tul magas, se nem tul alacsony jardaszigeten, a kocsi feldobott, lehet valami baja?
Figyelt kérdés
nem vettem eszre kanyarodas kozben, kb vagy 30-40-el mehettem, a kocsi felugrott egyet, nem tudom, hogy lett-e valami baja a felfuggesztesnek, illetve, hogyan lehetne kideriteni?2014. okt. 24. 23:09
1/6 anonim válasza:
ht sztem adtal a futomunek is kicsit meg kitudja meg minek kapott ott a lengescsillapito is sztem bar azt azert ennyitol nem kell cserelni de a futomubeallitas biztos kapott egyet lehet el is allitodott htvidd szerelohoz nezesd meg stb,szerviz
2/6 A kérdező kommentje:
honnan tudom, hogy elallitodott a futomu?
2014. okt. 24. 23:16
3/6 anonim válasza:
Én közel 20 éves autómmal mentem át véletlen egy padkán engem is megdobott ráadásul igen magas is volt, szerencsére komoly baj nem lett belőle a futóművem gond nélkül megúszta, és a lengéscsillapítónak sem esett baja, egyedül a futóművön kellett állítani egy picit bár mondta a srác hogy szerinte nem attól állítódott el, de kitudja ugye.
4/6 anonim válasza:
1.a kormány küllőt nézd meg,hogy úgy áll-e egyenes úton,ahogy eddig.
Engedd el a kormányt,és nézd meg nem e húz el valamerre.
Ha ezek stimmelnek,akkor már csak a gumit kell átnézned,nem e vágta ki a felni.
5/6 A kérdező kommentje:
néha húz, de mintha ez a nyomvalyuk miatt lenne ...
2014. okt. 25. 09:39
6/6 anonim válasza:
Nyilván nem nyomvályús úton kell kipróbálni az egyenes futást...hanem egy jobb minőségű úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!