Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül éves szinte...

Mennyibe kerül éves szinte fenntartani egy bmw x6 M-et? Havi 1000 km-t utazok!

Figyelt kérdés

1-2 éveset vennék, üzemanyagon kívül mennyit kellene minimum rákölteni?

Mennyire szervízigényes?

2014. okt. 24. 17:10
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy 20 milliós autónál elhisszük, hogy ez a legnagyobb gondod?

Nőj fel előbb, aztán tervezgess!

2014. okt. 24. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az előre kiszámolható költség az igazán ütős egy ilyen autónál, hanem az ha valami váratlan gond lép fel és rá kell borítani egy pár százezres vagy akár milliós nagyságú összeget. Na meg az értékvesztés, igaz te nem újonan akarod megvenni így a legbrutálisabb része nem rád jut, de azért még 2 évesen is milliós a bukta rajta 1 év alatt.
2014. okt. 24. 17:57
 3/6 A kérdező kommentje:

30 millio korul nezelodtem, es van oka a kerdesemnek, elhiheted!

Soha nem adatott meg h hasonlo autom legyen, es most van lehetosegem ra.

Sajnalom, hogy gyikarc letedre ennyi telt toled, de ha megadod az email cimed akkor kuldok majd egy kepet par het mulva, hogy ki tudd verni ra

2014. okt. 24. 18:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Az auto vetalarat nem en fizetem, hanem a cegem, es kizarolag az uzemanyag koltseg es a szervizeles lenne az enyem!

Igy erdekelne, hogy a gyakran cserelendo alkatreszek milyen arakon mozognak es milyen varatlan hiba csuszhatna be egy 2 eves auton!

Es ez is altalaban milyen gyakran?

2014. okt. 24. 18:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A kopóalkatrészek árát szerintem megtalálod a Unix, vagy a Bárdi webshopjában.

Hogy milyen hiba csúszhat be? Bármilyen. Nem biztos, hogy lesz bármilyen hiba, de lehet, előre nem lehet megmondani. Főleg egy ilyen kihegyezett technikánál.

De ne csak alkatrészt, meg műszaki hibákkal számolj.

Pl nem tudsz rá venni, 10000 Ft-ért egy gumiabroncsot, vehetsz rá 70-80 ezerért/darab. (És még lehet keveset mondtam).

Vagy mi van ha véletlenül összetöröd? Nyílván a Casco fizet valamennyit, de nem az összes kárt.

Egy fényszóró 2-300 ezer Ft, egy felni 100-120....

Nem kell nagy törésnek lennie, hogy összejöjjön többmilliós kár.

Ha annyit keresel, hogy váratlanul ki tudsz adni mondjuk 1 millió Forintot, és nem ürül ki a pénztárcád, illetve nem bántaná a lelked, hogy elszórtál 1 millát a semmire, akkor vedd meg nyugodtan. Én egyébként nem tenném.

Amúgy meg minek? Azért hogy megnézzenek? Kb az első 1 hónapban fog élményt nyújtani, utána olyan lesz mint a többi. Sem nem sportkocsi, sem nem terepjáró, csak egy esetlen bálna lesz az úton.

2014. okt. 24. 18:29
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Aki céges autót kap annak fizetik a benzint és a kocsi szervízt is, főleg ha 30Mig választhat. Ráadásul havi 1000km? Általába azért adnak kocsit az embernek mert sokat hajtja és olyan pozícióba van. Mióta adnak cégautónak használtat? Abból nem lehet az áfát visszaigényelni, ezért sem vesznek nagy cégek (gondolom ahol 30Mért adnának kocsit az nem kicsi) használtat. Ez a kérdés sok sebből vérzik.
2014. okt. 24. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!