Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül fenntartani...

Mennyibe kerül fenntartani egy 1493cm3-es 114 lóerős Honda VTEC motort,6. generációs 1076kg-os Civic-ben?

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Mint bármelyik másikat.
2014. okt. 1. 19:13
 2/3 Dörmögő ***** válasza:

A hondáknak elég húzósak az alkatrészárai. Azt meg hogy mikor fog meghibásodni bármi is azt bármelyik emelt díjas telefonszámmal ellátott jósdavonal szívesen elmondja neked, mert mi itten ezt nem tudhatjuk.

A kötelező biztosítást szintén nem tudjuk, ugyanis ahhoz ki kell töltened egy biztosítás kalkulátort, ami fent van a neten. Ehhez kelleni fog a lakhelyedtől kezdve a gyerekeid számáig minden.

Teljesítményadóhoz szintén van kalkulátor, a google meg fog neked mindent találni.

2014. okt. 2. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Én mint honda tulaj leírom nekem az elmúlt 4évben mióta hondám van mire kellett költenem!

Ez egy 1.6 99es honda civic egyébként!

Eddig volt a két első szilent! (hátsókat is cserélni kell lassan majd)

két hátsó felfüggesztés!

szóval futómű gondjaim voltak eddig csak vele.

Köszönhető a jó magyar utaknak.

Motorikusan még soha nem hagyott cserbe.

Ezeken kivül más olyan nem volt. Kopó alkatrészek voltak mint pl fékbetét, 4 téli gumi csere, aksi, olajcsere

+ biztosítás, tankolás, súlyadó

Hát nekem eddig ennyit kellett ráköltenem.

2014. nov. 7. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!