SOS. Mire kell oda figyelni Honda Civic vásárlásánál?
Kivik ezaz.
Ha megveszed ne felejtsd el leültetni meg mindenféle lökhárítóval meg spoilerrel feltuningolni.
Ja és a nagy sportkipu sem hiányozhat.
2014. szept. 26. 20:55
Tuningmentes legyen ,ne füstöljön kéken és ne egye a rozsda.
2014. szept. 26. 20:56
Leginkább az előéletére. Sok Civic került önjelölt pilóták kezébe, akik sufnituningolták és széthajtották, gyakran össze is törték. Ha ilyet fogsz ki, akkor többé nem fogsz Hondát venni.
2014. szept. 26. 21:01
Attól függ mit szeretnél. Ha normális autóra vágysz, akkor olyat keress, ami átalakítás, bütykölés és tuning mentes.
Ha boyracer verda kell, akkor ezek ellentéte.
2014. szept. 26. 21:02
5/10 A kérdező kommentje:
Nem azért akarok Hondát, mert "menőzni" akarok vele, hanem mert szeretem a magát a mátkát. Motoros vagyok és abból is mindig a Hondák jöttek be, pl. Honda CBR-k és azt sem azért mert "menő" akartam lenni, hanem mert jók ;) és kocsiba is tetszenek a Hondák, mivel egy Accord nincs pénzem, ezért Civic mellet döntöttem, mert az olcsóbb, és legalább néz is ki valahogy. És ha már kocsit veszek, akkor olyat szeretnék ami tetszik is. Normális autót szeretnék, mivel elég sokat járok vidékre (több mint 200km). Ezért is írtam ki ezt a kérdést, mert tudom, hogy a legtöbb Civic szét van hajtva és nem szeretnék olyan autót venni, ami 10km után lerobban, és tudjam, hogy mire figyeljek oda az ilyeneknél. Teljesen gyárit szeretnék venni, és nem szeretném én sem tuningolni.
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor vegyél teljesen gyárit. Ott kevésbé fogsz mellényúlni. Igaz találni sem lesz egyszerű.
2014. szept. 26. 21:31
Nekem is Civicem van, nagyon jó autó, nagyon szeretem!
A lényeg valóban, hogy ne olyat vegyél, amit széthajtottak. Az enyémnél a szilenteket kellett rögtön az elején cserélni, elvileg az kicsit gyenge pontja ennek a modellnek. Amúgy nagyjából ugyanazokat kell megnézni, mint bármelyik használt autón. Annyi talán, hogy lehet érdemes megnézned az Aerodeck (kombi) változatot, bár azt ha jól tudom 98-tól gyártották, viszont annál jóval kisebb rá az esély, hogy utcai gyorsulásra használták volna, de legalább rengeteg hely van benne. Illetve megfontolandó, hogy olyat vegyél, amit Ausztriából/Németországból hoztak. Tapasztalataim szerint ezeknek sokszor jobb az állapotuk, bár kicsit drágábbak is.
2014. szept. 26. 21:36
Egyetértek az eddigi válaszokkal, de vigyél magaddal egy képzett szerelőt, aki ugyan pénzbe fog kerülni, de már az első szervizlátogatásod alkalmával megtérül.
2014. szept. 27. 11:34
A tulajra figyelj! Mert valószinü ha egy fiatal gyereké volt ő nyomta neki tiporta a kocsit(tisztelet a kivétel)
2014. okt. 9. 21:09
Kapcsolódó kérdések: