Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hobbi autónak hátsó kerekes...

Hobbi autónak hátsó kerekes turbó benzin autó? Miket ismertek?

Figyelt kérdés
Egy nissan 200sx-en gondolkozom, a régebbi bukó lámpáson, de más tippeket is várok. Igazából egy olcsó hobbi autó a cél amihez kapni alkatrészt, de semmi nem lenne benne csak a szükséges elektronika a motornak, két sport ülés, sport futómű és kész. Olyan autót szeretnék, aminél nem szívom a fogam, ha nem adja ki a kanyar. Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 23. 17:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
32%

Mazda MX-5

Például:

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 23. 19:35
 2/18 anonim ***** válasza:
44%
Ja igen, tudom, hogy nem turbós az MX-5, de egy próbát megérne vele, hátha tetszene.
2014. okt. 23. 19:36
 3/18 anonim ***** válasza:
6%

" Igazából egy olcsó hobbi autó a cél amihez kapni alkatrészt"

Álmodozz csak nyugodtan!

2014. okt. 23. 20:21
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Lada! Na ezzel nem fogod szívni a fogad, ha nem adja ki a kanyar, mert felcsavarodsz vele egy fára. Amúgy az ilyen "hobbi" autók sose voltak/lesznek olcsók!
2014. okt. 24. 07:35
 5/18 A kérdező kommentje:

álmodozzak csak? miből gondolja valaki egy kérdés alapján, hogy nem engedhetem meg magamnak?

olcsó alatt 6-800 000Ft-ot értek, ezért már lehet kapni egy átlag állapotú 200 sx-et. Az mx5 nekem kicsi autó, olyan hatást kelt, mint aki sportos akar lenni, de csak egy nem túl praktikus kisautó.

2014. okt. 25. 19:33
 6/18 A kérdező kommentje:
Lada megvolt de nem elég erős és nehéz lenne németországban alkatrészt találni.
2014. okt. 25. 19:34
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Mondom, álmodozzál csak!

A 6-800 ezres 200 SX-re még kapásból rá kell borítani a vételárat ha hibátlanul működő autót akarsz. Az ilyen autókat mindenki azért keresi amiért te is, vagyis ökörködni, gyorsulni, driftelni, száguldozni. Ez nem kímélő üzem lássuk be, és mint ilyen, nagy és folyamatos anyagi ráfordítást igényel. Gumik, üzemanyag, fékbetét, tárcsa, kuplung, Hardy, szilentek, gömbcsuklók, olaj ezek mind az erősen fogyó dolgok halmazában vannak. Nem feltételez senki semmit az anyagi helyzetedről, de ez a "sport" minden csak nem olcsó, még annak sem aki egyébként jól el van eresztve, legalábbis egy 1000-es Swift fenntartási költségeihez képest.

2014. okt. 25. 19:46
 8/18 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a fenntartási költségekkel, a karbantartást hetente el tudom végezni a munkahelyemen, ami is egy autószerelő műhely, azonban nem ez volt a kérdés. Autótípusokat kértem és nem kioktatást. Hétvégente 2-3 óra autózástól meg nem fog szarrá menni az egész hajtásláncom egy hónap alatt.
2014. okt. 26. 11:16
 9/18 anonim ***** válasza:
S13 vagy S14. Supra is jó lehet, a régebbi bukó lámpás is ráadásul. A Skyline se lenne rossz, csak az meg nem olcsó kicsit se.
2014. okt. 27. 18:03
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

haha 6kilós sx.

Állj be a sorba lakd le jobban fél év alatt és add tovább üzembentartóival, hátha jön valaki aki rálocsol pár misit!

Turbós kocsikat meg én nem szeretem, egy szívó jobb megoldás csak több ccm kell!

Amivel nem lesz nagy cumi azt mondom egy régibb német amiből annyi van, mint a szemét.

3as bmw(e30 v. elődje) vagy w201 merci(190e).

190esből volt 6hengeres is az elég ütős kéziváltóval rövid difivel.

bmw mellett szol, hogy ott nem lesz cumizás Kjet -tel.

Alkatrész árak kb. azonos, japánhoz képest filléres és bontott is bőven van.

De úgy gondolkozz finom átlagos fenttartás havi minimum 30-50eFt és ha rendbe van kb. 100ft/km.

Ha hobby meg csapatod, lezúzod, gyilkolod, stb. akkor simán havi 100-200eFt rámegy ALSÓHANGON!

Egy japán és turbós ennél sokszor több kiadás!

további szép álmodozást!

2014. okt. 28. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!