BMW E46 328i vélemények?
Kezelhetőség, fogyasztás, úttartás, kényelem, dinamika, alkatrészárak, leginkább a felhasználók véleménye érdekel, de meghallgatok mindent.
Köszönöm előre is.!
Szabolcs megyében dolgozom, és mondhatom hogy igen lelkiismeretesen dolgozok, mert belegondolok, mi lenne, ha az én autómat trehánykodnák össze..
Javítottam már két E46-ot is, kiszakadt hátsó futóművel, szóval gondoltam erre.
Jelenleg ott tartok, hogy az E36-omat szeretném fullosra elkészíteni, majd ha ez kész, eladom, megpótolom, és jöhet a 46-os.
Lebontani mindent a csupasz kasztniig, kilakatolni, lefényezni, majd felújítani a motort is. Külsőleg-belsőleg. Nagy kiadás, de nem adom ki a kezeim közül szar állapotban.
Még valami.
Tartósságot is kérdeztem tőletek, azonban mesélte egy Suzuki tulaj (ha nem hallom el sem hiszem) hogy bár az ő Swiftje lenne ilyen tartós, mint az enyém. Állandóan keresztbe teszem, 2 hónap alatt már a hatodik gumi szett van hátul, és kutya baja sincs a gépnek.
Szóval igen, rájöttem, hogy megfelelő karbantartás mellett, egy örök élet.
En 2 esztendeje hasznalok egy 2000-es evj. / full extras kulfoldrol 200e. km vel vasarolt/ kombit varosban, havi egy ket kissebb es evi egy nagyobb 5-6e. km-es utazashoz. Az autot eleg megbizhatonak talalom eddig a hutot kellett csak cserelnem (az autot szervizkonyv nelkul vasaroltuk)azonkivul csak a szokasos gumi, fek, olajok, szurok mutatvany .
A hutocsere 70000 ft volt utangyartott uj alkatresszel.
Cipekedesre, igaslonak nem alkalmas meglepoen kicsi a csomagtarto, bevasarlasra viszont okos dolog a ketteosztott hatso ajto.
Es gyorsan haza is viszi a holmit, ha sikerul 3500/p folott tartani a motort (ASC+tarsai off) akkor egy elmeny vele autozni, de tenyleg.
Jojjon a gazdasagi resze az "elmenynek".
varos takarekosan: 10-11 l/100km
varos gyorsan 13-18
90km/h 8-9
120km/h 9-10
170-200km/h 12-12,5
A legidegesitobb dolgok :
harom kulombozo uj kulso homero kozul egy sem hajlando mukodni.
Az auton gyari 17 es kerekek vannak gyari meretu (225/55) abroncsok ami nyaron meg elfogadhatoan hangos, hasonlo meretu teli viszont zavaroan hangos.
Osszegezve kategoriahoz hasonlitva olcson
karbantarthato,megbizhato,viszont egyatalan nem takarekos a koltsegei magasak.
Viszont cserebe neha lehet egy jot autozni vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!