Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 328i vélemények?

BMW E46 328i vélemények?

Figyelt kérdés

Kezelhetőség, fogyasztás, úttartás, kényelem, dinamika, alkatrészárak, leginkább a felhasználók véleménye érdekel, de meghallgatok mindent.

Köszönöm előre is.!

2014. okt. 21. 15:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szabolcs megyében dolgozom, és mondhatom hogy igen lelkiismeretesen dolgozok, mert belegondolok, mi lenne, ha az én autómat trehánykodnák össze..

Javítottam már két E46-ot is, kiszakadt hátsó futóművel, szóval gondoltam erre.

Jelenleg ott tartok, hogy az E36-omat szeretném fullosra elkészíteni, majd ha ez kész, eladom, megpótolom, és jöhet a 46-os.

Lebontani mindent a csupasz kasztniig, kilakatolni, lefényezni, majd felújítani a motort is. Külsőleg-belsőleg. Nagy kiadás, de nem adom ki a kezeim közül szar állapotban.

Még valami.

Tartósságot is kérdeztem tőletek, azonban mesélte egy Suzuki tulaj (ha nem hallom el sem hiszem) hogy bár az ő Swiftje lenne ilyen tartós, mint az enyém. Állandóan keresztbe teszem, 2 hónap alatt már a hatodik gumi szett van hátul, és kutya baja sincs a gépnek.

Szóval igen, rájöttem, hogy megfelelő karbantartás mellett, egy örök élet.

2014. okt. 22. 15:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Valami jó ülést is újíts bele, mert az alap gyári az hosszú távon kényelmetlen. De az is lehet, hogy a helyszűke miatt kényszerül a magas ember olyan pozitúrába, hogy törjön a gerince.
2014. okt. 23. 01:01
 13/13 anonim válasza:

En 2 esztendeje hasznalok egy 2000-es evj. / full extras kulfoldrol 200e. km vel vasarolt/ kombit varosban, havi egy ket kissebb es evi egy nagyobb 5-6e. km-es utazashoz. Az autot eleg megbizhatonak talalom eddig a hutot kellett csak cserelnem (az autot szervizkonyv nelkul vasaroltuk)azonkivul csak a szokasos gumi, fek, olajok, szurok mutatvany .

A hutocsere 70000 ft volt utangyartott uj alkatresszel.

Cipekedesre, igaslonak nem alkalmas meglepoen kicsi a csomagtarto, bevasarlasra viszont okos dolog a ketteosztott hatso ajto.

Es gyorsan haza is viszi a holmit, ha sikerul 3500/p folott tartani a motort (ASC+tarsai off) akkor egy elmeny vele autozni, de tenyleg.

Jojjon a gazdasagi resze az "elmenynek".

varos takarekosan: 10-11 l/100km

varos gyorsan 13-18

90km/h 8-9

120km/h 9-10

170-200km/h 12-12,5

A legidegesitobb dolgok :

harom kulombozo uj kulso homero kozul egy sem hajlando mukodni.

Az auton gyari 17 es kerekek vannak gyari meretu (225/55) abroncsok ami nyaron meg elfogadhatoan hangos, hasonlo meretu teli viszont zavaroan hangos.

Osszegezve kategoriahoz hasonlitva olcson

karbantarthato,megbizhato,viszont egyatalan nem takarekos a koltsegei magasak.

Viszont cserebe neha lehet egy jot autozni vele. :)

2014. dec. 28. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!