Chrysler PT Cruise vélemények?
Figyelt kérdés
Mindegy,hogy benzin vagy dízel,inkább megbízhatósága érdekel. 10-es skálán ti mennyit adnátok neki megjelenésre?Van aki venne ilyen autót rajtam kívül?2014. okt. 14. 22:31
1/5 anonim válasza:
Egyszer nézz meg egyet belülről is. Igénytelen, mint a többi Chrysler/Dodge hasonló évjáratban.
2/5 anonim válasza:
Megbízhatóság szempontjából elég sok rosszat hallottam róla. De erre lehet következtetni az autó igénytelenségéből is. Az egy dolog, hogy egyedi és stílusos. Engem egyébként érdekes módon hidegen hagy. Nem tartom csúnyának, de nem is tetszik.
3/5 anonim válasza:
Ha klasszikus formát akarsz modern köntösbe bújtatva, inkább nézz körül a Vw New Beetle-k körül. Sokkal minőségibb kocsik, megbízhatóság terén is, szerintem szebbek is, igaz, méretre kisebbek. Az áruk sem különbözik annyira, Cruiser árban már kapni az első példányokból.
4/5 anonim válasza:
Nincs bajom a Chryslerekkel de a PT CruiseR! egy ritka ronda model, inkabb Suzukit vennek, de komolyan, minthogy PT-be uljek, de ez csak az en velemenyem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, hát engem is inkább csak az eleje fogott meg ebben a kocsiban,tetszik a motorháztető kialakítása és a nagy hűtőrács az egész olyan hot-rodos.
2014. okt. 15. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!