Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skodáról milyen vélemények...

Skodáról milyen vélemények vannak?

Figyelt kérdés
Úgy általában! Kalandok-élmányek vele, milyen volt jó vagy rossz...

2014. okt. 9. 09:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

" Skodáról milyen vélemények vannak? "

pont,mint bármelyik másik autóról,

van aki imádja és van aki szidja,a kettő között meg a többség véleménye van

2014. okt. 9. 09:48
 2/13 A kérdező kommentje:
De mármint akinek skoda van. Milyen véleménnyel van a kocsijáról?
2014. okt. 9. 09:49
 3/13 anonim válasza:
Most 202.000 km van benne, 4 éves a kocsi és eddig nem jött elő semmilyen komolyabb hibája. Egyszer törtem meg, ebből adódóan kellett kicserélni bizonyos alkatrészeket, de ez ugye más tészta.
2014. okt. 9. 09:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Mi tavaly vettünk egy Octaviát (2.0 tdi). Hatalmas hely van benne, országúton 4 literrel is beéri, de 120 felett már kellemetlenül hangos.
2014. okt. 9. 10:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag ugyanaz mint egy VW mivel az gyártja és rengeteg alkatrész ugyanaz benne csak a kinézet, "doboz" más, ill afelszereltség. kicsit fapados, nem túl kényelmes az ülés, vastag a kormány némelyiken, és szerintem túl magasan ül a vezető is, évekig vezettem MK2 Octaviát. Amúgy megbízható, nem kényes. Teljesen átlagos autó. De részletezhetted volna, hogy milyen skoda, a régi csehszlovák, vagy új és azon belül mi...
2014. okt. 9. 11:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Hallottam olyanról, hogy valakinek autopálya közepén tönkrement az olajszivattyú, és besült a motor.
2014. okt. 9. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Aki nem tudja értelmezni az autó visszajelzéseit az megsüti a motort.
2014. okt. 9. 13:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem, félreérted. Autópályán ment a kocsi, amikor villogni kezdett az olajoskanna, és sípolt a műszerfal. Azonnal fékezett, és próbált kimenni a leállósávba. de már hiába. Ugyanis hiába fékezett azonnal, a kocsi rángatózni kezdett, a fordulatszámmérő össze-vissza járt, majd megállt. Olajszivattyú lánca szakadt el, és nem kapott kenést a motor.
2014. okt. 9. 13:31
 9/13 anonim ***** válasza:

Öreg 120-as karácsonykor kigyulladt. Elszakadt a benzincső, benzin rá a forró motorra, persze tűzoltókészülék nem volt, keresztapám oltotta el tenyérrel (!)

Vagy másik, mentünk vele nyaralni, 20 Km-enként mg kellett állni, mert forralta a hűtővizet.

vagy: mentünk vele Miskolcra, télen, bekapcsoltam a fűtést, de ugye az nem fúj meleget azonnal (egyik kocsin sem) mondtam, h majd bemelegszik, szóval 1 órán keresztül fuvattam magunkra a hideg levegőt, utána mondta apám telefonon, hogy nem jó a fűtés benne. Amikor indultunk volna haza, defektes volt a jobb hátulja.

Voltak élmények vele. :D Azért jók is! :)

De sajnos eladtuk. 1985-ös volt, 330 000 (vagy több) Km-el. Többe került volna rendbehozni, mint maga az autó értéke.

Az új Skodák azok teljesen jók! Egy Octavia RS jöhetne! ;)

2014. okt. 9. 13:44
 10/13 A kérdező kommentje:

Jah! :)

Hallottam olyat is, hogy valakinél megállt egy kereszteződésben. Megállt, indult volna tovább, de motor leállt. Újraindította, rángatózva járt a motor. és minden 40m után megállt 2 percre. Ezt eljátszotta vagy 10 alkalommal mire olyan helyre értünk, ahol segítséget kaptunk.

Én nézegettem most a francia kocsikat, és hát nekem eléggé tetszenek. Most jöhetnek a leszólások, hogy francia sz@r fúj...

De azért, ha összevetünk mondjuk egy Skoda rapid Ambition(!) felszereltségét ami a 4. legmagasabb felszereltség, akkor az kerül kb 5,700.000 ft-ba míg egy C4 picasso alapfelszereltséggel 120 lovas benzinessel 5.100.000 És azt összevetve kiderül, hogy a citroen alapfelszereltsége olyanokat tartalmaz amit a skodáé csak féláron ad. Pl, érintős kijelző (7 és egy 12 colos) 2 zónás digitális klíma (ez el sem érhető a skodánál)

Tudom tudom, nem egy kategória a 2, de azért egy c4-essel mégiscsak jobban jár az ember. Nem?

2014. okt. 9. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!