Skodáról milyen vélemények vannak?
" Skodáról milyen vélemények vannak? "
pont,mint bármelyik másik autóról,
van aki imádja és van aki szidja,a kettő között meg a többség véleménye van
Öreg 120-as karácsonykor kigyulladt. Elszakadt a benzincső, benzin rá a forró motorra, persze tűzoltókészülék nem volt, keresztapám oltotta el tenyérrel (!)
Vagy másik, mentünk vele nyaralni, 20 Km-enként mg kellett állni, mert forralta a hűtővizet.
vagy: mentünk vele Miskolcra, télen, bekapcsoltam a fűtést, de ugye az nem fúj meleget azonnal (egyik kocsin sem) mondtam, h majd bemelegszik, szóval 1 órán keresztül fuvattam magunkra a hideg levegőt, utána mondta apám telefonon, hogy nem jó a fűtés benne. Amikor indultunk volna haza, defektes volt a jobb hátulja.
Voltak élmények vele. :D Azért jók is! :)
De sajnos eladtuk. 1985-ös volt, 330 000 (vagy több) Km-el. Többe került volna rendbehozni, mint maga az autó értéke.
Az új Skodák azok teljesen jók! Egy Octavia RS jöhetne! ;)
Jah! :)
Hallottam olyat is, hogy valakinél megállt egy kereszteződésben. Megállt, indult volna tovább, de motor leállt. Újraindította, rángatózva járt a motor. és minden 40m után megállt 2 percre. Ezt eljátszotta vagy 10 alkalommal mire olyan helyre értünk, ahol segítséget kaptunk.
Én nézegettem most a francia kocsikat, és hát nekem eléggé tetszenek. Most jöhetnek a leszólások, hogy francia sz@r fúj...
De azért, ha összevetünk mondjuk egy Skoda rapid Ambition(!) felszereltségét ami a 4. legmagasabb felszereltség, akkor az kerül kb 5,700.000 ft-ba míg egy C4 picasso alapfelszereltséggel 120 lovas benzinessel 5.100.000 És azt összevetve kiderül, hogy a citroen alapfelszereltsége olyanokat tartalmaz amit a skodáé csak féláron ad. Pl, érintős kijelző (7 és egy 12 colos) 2 zónás digitális klíma (ez el sem érhető a skodánál)
Tudom tudom, nem egy kategória a 2, de azért egy c4-essel mégiscsak jobban jár az ember. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!