Mik a vélemények a Fuel Sharp Saver-el kapcsolatban? Próbálta már valaki?
Nagy átverés az egész.
Attól hogy bedugsz valamit a szivargyújtóba még nem fog kevesebbet fogyasztani.
Már itt is kérdezték páran. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a kamu reklámszövegen kívül - amit az se hisz el, aki leírta - egy ilyen szerkezet, hogyan tud bármit is csinálni? (kép)
Nemzetközi körözést kellene kiadni az olyan csalók ellen, akik részt vesznek az ilyen átverésekben, elkapni őket és lecsukni (igen, a hirdetőket is). Azért nemzetközi körözést, mert ezeknek a szemeteknek a gyártói nem a saját országukban forgalmazzák ezeket a mocskokat, nehogy elkapják őket. Olyan becsapás, mint a fogyasztáscsökkentő tabletta, a mágnes, a bugyborékoló hho rendszerek és hasonlók.
Inkább alakíttasd át az autót CNG-sre.
Minden más területen is óvakodj, ha valamilyen problémára csodaszert árulnak.
Nézd meg ezt a csalást:
A horkoláson hogyan segíthet egy patkó alakú műanyag, mágnessel? Sehogy. Egy átlagos mágnesnek nincs semmilyen élettani hatása. A műanyag vacak még bajt is okozhat, mert az orrodba dugod és inkább növeli a horkolást, mint csökkenti mert elzárja a levegő útját.
Nézd meg a hirdetőoldalt, van rajta minden, kamu visszajelzések, szép ígéretek, színes nagybetűvel figyelemfelkeltő feliratok, hatalmas akció, a kis műanyagdarab 9e forint, ami eredetileg 18e forint volt trükk.
Ha szakszerű és részletes választ vársz olvasd el ezt:
Szerintem nagyon szórakoztató kis iromány.
Nem kamu ez!
Én bedugtam 4-et az 1.7-es adagolós szívódízelbe és kannát kellett tenni az üzemanyag betöltő nyílás mellé, mert termelte a gázolajat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!