Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mik a vélemények a Fuel Sharp...

Mik a vélemények a Fuel Sharp Saver-el kapcsolatban? Próbálta már valaki?

Figyelt kérdés
Tényleg képes üzemanyagot spórolni, vagy csak kamu az egész? Elég szkeptikus vagyok vele kapcsolatban, ugyanakkor tényleg jól jönne, ha kevesebbet fogyasztana az autóm, akár egy, másfél literrel.

2014. okt. 11. 06:54
 1/10 anonim ***** válasza:
96%

Nagy átverés az egész.

Attól hogy bedugsz valamit a szivargyújtóba még nem fog kevesebbet fogyasztani.

2014. okt. 11. 07:09
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Már itt is kérdezték páran. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy a kamu reklámszövegen kívül - amit az se hisz el, aki leírta - egy ilyen szerkezet, hogyan tud bármit is csinálni? (kép)

[link]

2014. okt. 11. 07:10
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Nemzetközi körözést kellene kiadni az olyan csalók ellen, akik részt vesznek az ilyen átverésekben, elkapni őket és lecsukni (igen, a hirdetőket is). Azért nemzetközi körözést, mert ezeknek a szemeteknek a gyártói nem a saját országukban forgalmazzák ezeket a mocskokat, nehogy elkapják őket. Olyan becsapás, mint a fogyasztáscsökkentő tabletta, a mágnes, a bugyborékoló hho rendszerek és hasonlók.

Inkább alakíttasd át az autót CNG-sre.

2014. okt. 11. 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Minden más területen is óvakodj, ha valamilyen problémára csodaszert árulnak.

Nézd meg ezt a csalást:

[link]

A horkoláson hogyan segíthet egy patkó alakú műanyag, mágnessel? Sehogy. Egy átlagos mágnesnek nincs semmilyen élettani hatása. A műanyag vacak még bajt is okozhat, mert az orrodba dugod és inkább növeli a horkolást, mint csökkenti mert elzárja a levegő útját.

Nézd meg a hirdetőoldalt, van rajta minden, kamu visszajelzések, szép ígéretek, színes nagybetűvel figyelemfelkeltő feliratok, hatalmas akció, a kis műanyagdarab 9e forint, ami eredetileg 18e forint volt trükk.

2014. okt. 11. 08:56
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Ha szakszerű és részletes választ vársz olvasd el ezt:

[link]

Szerintem nagyon szórakoztató kis iromány.

2014. okt. 11. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon jó hogy szkeptikus vagy...:)

Segítség: [link]

2014. okt. 11. 10:58
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Nem kamu ez!

Én bedugtam 4-et az 1.7-es adagolós szívódízelbe és kannát kellett tenni az üzemanyag betöltő nyílás mellé, mert termelte a gázolajat! :D

2014. okt. 11. 12:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszaitokat. Tehát akkor még sincsenek csodák. :)
2014. okt. 11. 12:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát van humorérzéked Yohn Mc Clane, azt meg kell hagyni. :)
2014. okt. 11. 13:15
 10/10 anonim válasza:
2015. jún. 19. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!