Én három hónapja használom, és egy csoda! Komolyan!
A Bentleym eddig 25-28 litert fogyasztott városban, de amióta ezt használom, 6-6,5 literrel eljárok!
Hihetetlen, hogy ilyen egyszerű és olcsó találmány, és mindenki azt hiszi, hogy kamu. Pedig ha tudnák...!
2014. febr. 24. 09:44
4/10 anonim válasza:
Ja, én is vettem bele, azóta szerelni kellett egy nagy tartályt a puttonyba, hogy legyen hová termelnie az autónak a gázolajat, mert bugyogott vissza kifelé állandóan a beöntőnyíláson, és összegányoltam vele magam mögött az utat. Hamarosan új kutat szándékozok nyitni, már annyi gázolajam gyűlt össze egyszerűen nem tudok vele már mit kezdeni. Abba fürdetem a kutyát is és azzal locsolom a kertet is, szépen nőnek tőle az olajfűzfák tőle. Szóval szuper cucc, mindenkinek csak ajánlani tudom!
2014. febr. 24. 14:57
5/10 anonim válasza:
Ezek után kezdek gondolkozni azon, hogy veszek egyet a PSZH-mba, amivel offroadozni szoktam, csak az a baj, hogy nincs rajta szivargyújtó, amibe bedughatnám a cuccost!
:(
2014. febr. 24. 18:39
6/10 Napkiraly válasza:
szerinted ha működne,nem csapna le rá valamelyik decivadász autógyár?
2014. febr. 24. 22:09
7/10 anonim válasza:
Harkonnen nevű felhasználó válasza:
Ezek után kezdek gondolkozni azon, hogy veszek egyet a PSZH-mba, amivel offroadozni szoktam, csak az a baj, hogy nincs rajta szivargyújtó, amibe bedughatnám a cuccost!
---
Szerintem össze tudnánk dobni egy napelemes verziót. Ha csak nappal fogyasztana tizedannyit a PSZH, azzal is elég jól járnál.
Köszi a frappáns és a vicces válaszokat is!Bevallom nem volt túl nagy hitem ebbe a dologba,de úgy látom nem vagyok ezzel egyedül.Lehet,h az ilyen dolgokat nem a szivargyújtóba kéne dugni hanem valahova máshova.Bár lehet,h ott nem világítana olyan szép kéken. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!