Mi a jobb az autó motorjának hidegen?
Figyelt kérdés
Tehát én úgy szoktam hogy beindítom a garázsban és járatom ameddig nem veszi vissza a szívatót. Visszavette akkor indulok el vele. Se adok neki pár gázfröccsöt. 1000-1200 körül pörgetem és úgy indulok el. Faterom azt mondja ne túráztassam hidegen. Még melegen se nagyon. Hát ha neg gáz nélkül elindulok. Akkor meg rázza magát. Mert a garázs ajtóban van egy padka amire fel kell mennie. És elkezdi rázni magát ha alapjáraton gurulok. A váltó 3-4 mm-ert mozog oldalra. Ráz meg ugrál az egész autó. Azt szeribtem rosszabb hogy ugrál mintha túráztatom. Vagy úgy induljak el hogy adok egy egyenletes gázt? Benzines autó. Ti hogyan csináljátok?2014. okt. 20. 05:20
11/11 anonim válasza:
Utolsó miről beszélsz xD ? én 50-70 km/h közt ig 4 esbe megyek, de ha nincs emelkedő akkor 40 el is akár. Lényeg, hogy ne remegjen az autó akkor vissza kell váltani azt ennyi, felváltani meg 70 esetleg 80 felett mehet kb az 5.-ik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!