Balesetem volt, mikor vezessek újra?
Figyelt kérdés
Egy kisebb balesetem volt. Senkinek nem lett semmi baja, de mindkét kocsi összetört... és az én hibámból. Most akkor inkább ne vezessek egy darabig, vagy ép ellenkezőleg vezessek, hogy túl lépjek a félelmemen?2014. okt. 19. 16:07
1/5 anonim válasza:
Vezess.Ha csak ülsz és várod, hogy elmúljon a félelmed, nem lesz semmi.
Nekem is volt hasonló ügyem, szintén az én hibámból, Istennek hála személyi sérülések nélkül.Legalább megtanultam, hogy jobban figyeljek oda és ne csináljak hirtelen manővereket meggondolatlanul.
2/5 anonim válasza:
Csináld a napi rutinod. Ne ez befolyásolja hogy mennyit vezetsz.
4/5 anonim válasza:
Ahogy érzed. Ha szükséged van egy kis nyugalomra, akkor pihenj, később majd megint vezetsz.
5/5 anonim válasza:
Vezess. Hosszú kihagyással csak rosszabb lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!