Peugeot 307 HDI hiba, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Az autób sokat fogyaszt, 7,5l/100km alá nem lehet vinni (2.0 hdi 90le), és alacsony fordulatrol nagyon jól húz, 2200-2500ig, és onnantol halott az autó. miért lehet ez hogy nem megy és zabál ? (330ezer km van benne)2014. okt. 19. 11:01
1/4 smitwesson válasza:
valószínűleg nincs turbónyomás
2/4 anonim válasza:
és ezt honnan tudod? xD semmi műszeres diagnosztika csak egy tipp
3/4 smitwesson válasza:
bár nem vagyok egy műszaki zseni de szerintem a turbónyomáshoz nem nagyon kell műszer, hacsak a kezed nem egy "műszeres diagnosztika" eccerű
géptetőt felnyit, haver beindítja a motort, kuplung 3., fordulatott felemel 2500-3000f/perc-re kuplungot enyhén ráenged és te eközben a "műszeredet" ráteszed a turbó utáni nyomócsőre. Ha dagad akkor van nyomás ha össze tudod nyomni akkor nincs és pont. a turbónyomás pontos beméréséhez igen kell egy műszer de a puszta tény megállapításához elég a kezed ill. az Én kezem.
4/4 A kérdező kommentje:
egy villamossági szerelő kimérte minden paraméterét, porlasztókat, levegőmennyiséget, turbónyomást, minden olyan adatot amiböl lehetne erre következtetni, minden adat rendben van, és az autó mégse megy úgy ahogy kellene neki
2014. okt. 23. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!