Mit lehet csinálni ebben a helyzetben?
Szerinted mi látnokok vagyunk hogy mitől ég az a visszajelző?
Elviszed a szerelőhöz, kilátnokolja egy laptoppal, megcsinálja és megmondja hogy mennyi pénzt szeretne látni a markában.
Te pedig lásd be, hogy nem tudjuk kisz pni az kisujjunkból a hiba okát.
Elnézést, csak néha kiakaszt, hogy ilyen életképtelen is megengedhetnek maguknak egy autót, nem tudom, hogy hol alkalmaznak....
"Mit lehet csinálni ebben a helyzetben?"
Nézesd meg szerelővel, sok oka lehet.
"Mi lehet a gond?"
Nézesd meg a szerelővel, sok oka lehet.
"Hogyan lehetne megcsinálni és mennyibe kerülne?"
Nézesd meg a szerelővel és ő megcsinálja és megmondja.
Lehet, hogy elég rányomni a laptopot és egy 10esért megcsinálja, lehet hogy ráköltöd a gatyádat. Mi innen NEM TUDJUK MEGMONDANI!
Hát ez kemény..
Kb olyan kérdést tettél fel, mintha azt mondtad volna, hogy nem indul be az autóm. A motorháztetőn van egy karcolás. Mi lehet az oka?
Kaptál egy normális választ az idióta kérdésedre, és még leugatod a válaszolót?
És még te engedsz meg magadnak ilyen stílust????
Generációs szakadék. Az vagy te.
Hihetetlen. Véletlenül nem akarod hogy megcsináljuk neked interneten keresztül? Szívesen megcsinálom, de nem ingyen, annál kevesebbért.
Kedves kérdező. a második vagyok.
Legszívesebben én is beviz elek szerű választ adtam volna, csak azzal nem téged, hanem magamat is minősítettem volna.
Amúgy a kérdésed megválaszolhatatlan.
Mi a baja? Az a baja hogy rossz.
Hogy lehetne megcsináűlni? Autószerelő szakműhelyben, szakképzett autószerelő által, márka-specifikus diagnosztikai berendezésekkel és célszerszámokkal.
Mennyibe kerülne? Annyiba, amennyit a szerelő árajánlatának az alján látsz.
A bicskanyitogató pattogást meg kéretik máshol előadni. Te kérdeztél hülyén, viseld el amit kaptál érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!