Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van más is, akinek nem megy...

Van más is, akinek nem megy az autóvezetés?

Figyelt kérdés
Képtelen vagyok megtanulni, élvezni pedig pláne. Nem bírom megszokni, hogy a két lábammal három pedált kell irányítani, és mást kell a bal és a jobb lábammal. Teljesen összezavar. :( Nem értem, hogy tud annyi ember vezetni körülöttem, nekem nem megy, tényleg. Hogy lehet fejleszetni a reflexeket és a figyelemmegosztást? Sose voltam túl jó ebben.

2014. okt. 17. 20:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

71%-os állítólagos kamionos nőcinek akkor arca van itt, mint a telihold kb.

Ügyes vagy, simogasd meg a kis buksidat, jó kislány voltál...

2014. okt. 18. 11:36
 22/24 anonim ***** válasza:
44%

Írtam privátot is "kedves" utolsó, valszeg jogosítvány nélküli pasi!

Mi is a problémád??????????????

Mi a gondod???????

Mi nem tetszik neked a kamionos nőkben???

Ja, hogy te még nem jártál külföldön és kb. 80 éves lehetsz, ahol az a "természetes" hogy egy nő süssön, főzzön, takarítson, és minél több gyereket szüljön.

Hát, bocsi, de tényleg sajnállak!

2014. okt. 18. 21:06
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem jött be, 40 éves vagyok, 19 éve van jogsim, 10 éve C, E-m, a GKI-t most kellett leraknom, estbestb...

Nem, semmi bajom a nőkkel, a nagyszájú emberekkel van, akik nekiesnek egy normális kérdezőnek.

Én is megszívtam a jogosítványszerzést anno, és lám, azóta még csak 1 koccanásos balesetem sem volt.

A kérdező valószínű egy bátortalan hölgy, akinek volt egy kretén oktatója, mint nekem is, aki egyből a haját tépte, ha valami nem úgy ment, ahogy ő akarta.

Vagy nincs szereplési vágya, stbstb, de lehet, hogy egyedül nagyon jó vezető lenne.

Amúgy a statisztika alapján nem a bátortalan kezdők okozzák a legtöbb baleseteket, hanem a rutinos(nak hitt) sofőrök.

2014. okt. 18. 22:46
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Én sem bírom, amikor valaki játssza az agyát, sógornőm is ezt csinálja, addig, amig nem csinál egy fain kis balesetet:) Kérdező ne aggódj, beléd fog ívódni ha eleget gyakorolsz:)

Üdv: egy tanulóvezető, aki ugyanígy érzett eleinte:)

2015. nov. 1. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!