Az aprilia rs 125-ös motoron kényelmesen elférnék 120 kg-al?
15 éves fiú vagyok,184 cm ,120 kg .
Tudom hogy ez nagyon sok ,én is le szeretnék fogyni,
"Az aprilia egy nagy rakás fos. Mintúgy az összes többi olasz gépezet. Semmire nem valóak. A japán meg a német jármű az jármű. Aprilia az olyan, hogy mindig lesz valamire költened rajta a benzinen meg a szervízen kívűl. Mindig van valami bajuk."
Annak a pénztelen gyökérnek egy rakás fos, aki megveszi leharcolt állapotban és nem telik rá gyári alkatrészekből felújítani. Nekem nem okoz gondot hogy 15000 km után megrendeljem bele a 188.750 ft-os gyári hengerszettet és a 95.000 ft-os hajtókarszettet, így sehol nem hagy ott, ha akarom akkor 175-180 km/h felé húzatom mert simán bírja 1 személlyel. Az olaszok nem arra gyártják a motorjaikat hogy 20 évig eljárj vele 1 szettel, hanem a teljesítményre, egy kész versenymotort tesznek a pi*csád alá szériában. Nem mondom hogy nem jók a japán és a német motorok mert jók, de kis köbcentiben az Aprilia-nak nincs ellenfele. Ülj fel egy NSR125-re meg egy normális és nem leganézott RS125-re, ég és föld a kettő, olyan futómű-váz-fék kombinációja egyik 125-ösnek sincs mint az RS-nek.
Ja nyomatékosabb csak éppen a hangja az olyan mint egy csettegőnek kb.
Darabos fos hang. Sor 4-nek van normális sport vagy versenymotor hangja.
125-be meg 250-be meg teljesen felesleges ekkora teljesítmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!