Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha dt 80 lc2 első fék hiba?

Yamaha dt 80 lc2 első fék hiba?

Figyelt kérdés
yamaha dt 80 lc2 első fék hiba...Kikellet szerelnem az elsőkereket (teleszkóp porvédőgumit cseréltem)és az egyik fékbetét kiesett a nyeregből....hát szétszedtem a nyerget és kinyomtam belőle a folyadékot...utánna kilégtelenítem gondoltam..mindent úgy csináltam ahogy kell de a folyadék egyszerúen nem jut el a féknyeregbe....levettem a csatlakozást a kiegyenlítő tartálynál hát teleöntöttem a tartályt fékfolyadékkal....de pumpálom-pumpálom nem adja tovább a fékcsőbe...mi lehet a hiba ? dugulás vagy mi ?

2014. okt. 10. 18:27
 1/4 A kérdező kommentje:
eddig jó volt a fék most nem...annyit észleltem még hogy amikor bentartom nyom egy picit és amint visszaengedem visszafele is szív.....
2014. okt. 10. 18:28
 2/4 kata kata ***** válasza:
Légtelenítsd a légtelenítő csavaron át.Egy fecskendő és egy átlátszó benzincső segítségével.
2014. okt. 10. 19:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam a hagyományos módszerel pumpáltam bentartottam nyitom a csavart de nem jut el a folyadék a nyereghez..fecskendővel hogy csináljam. ?
2014. okt. 11. 12:49
 4/4 kata kata ***** válasza:
Felszívod a fecskendőbe a fékolajat légmentesen.Ráhúzod a légtelenítő csavarra.Kinyitod a csavart ,majd lassan befecskendezed.Csavar elzár.Még egy párszor megismétled a műveletet.Kérjél segítséget könnyebb lesz.Vagy felülről a tartályon keresztül.Befogod azt a lukat ahol kilövi az olajat amikor meghúzod a fékkart.Befogva tartod és pumpálsz míg a segítséged nyitja zárja a légtelenítő csavart.Egészen addig míg fel nem keményedik a fék.
2014. okt. 11. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!