Yamaha dt 80 lc2 első fék hiba?
Figyelt kérdés
yamaha dt 80 lc2 első fék hiba...Kikellet szerelnem az elsőkereket (teleszkóp porvédőgumit cseréltem)és az egyik fékbetét kiesett a nyeregből....hát szétszedtem a nyerget és kinyomtam belőle a folyadékot...utánna kilégtelenítem gondoltam..mindent úgy csináltam ahogy kell de a folyadék egyszerúen nem jut el a féknyeregbe....levettem a csatlakozást a kiegyenlítő tartálynál hát teleöntöttem a tartályt fékfolyadékkal....de pumpálom-pumpálom nem adja tovább a fékcsőbe...mi lehet a hiba ? dugulás vagy mi ?2014. okt. 10. 18:27
1/4 A kérdező kommentje:
eddig jó volt a fék most nem...annyit észleltem még hogy amikor bentartom nyom egy picit és amint visszaengedem visszafele is szív.....
2014. okt. 10. 18:28
2/4 kata kata válasza:
Légtelenítsd a légtelenítő csavaron át.Egy fecskendő és egy átlátszó benzincső segítségével.
3/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam a hagyományos módszerel pumpáltam bentartottam nyitom a csavart de nem jut el a folyadék a nyereghez..fecskendővel hogy csináljam. ?
2014. okt. 11. 12:49
4/4 kata kata válasza:
Felszívod a fecskendőbe a fékolajat légmentesen.Ráhúzod a légtelenítő csavarra.Kinyitod a csavart ,majd lassan befecskendezed.Csavar elzár.Még egy párszor megismétled a műveletet.Kérjél segítséget könnyebb lesz.Vagy felülről a tartályon keresztül.Befogod azt a lukat ahol kilövi az olajat amikor meghúzod a fékkart.Befogva tartod és pumpálsz míg a segítséged nyitja zárja a légtelenítő csavart.Egészen addig míg fel nem keményedik a fék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!