Már csak ennyiből áll autókra az optikai tuning?
Manapság már nem látok egyetlen egy brutálul optikailag tuningolt vasat sem. Még a tuning show-n is csak jó ha van egy.
Azt látom manapság már csak alufelni garnitúrából, esetleg fényezésből áll az optikai tuning. Hiányolom a motorháztető, tetőlégbrömlőket, hátul spoilert, bumpereket, neont, fóliát. Ma már ez nem divat? Az engedélyeztetés miatt nincsenek ilyenek?
Mi van lúzer, zavar hogy valakinek van pénze lecserélni a kemping biciklit egy olcsó kocsira?
mert gagyi, alu meg sotetites, mas minek?
ultetni szep, de itthoni utakon?!
meg igenyes led talan azt cso
Az a pisztolycsat csodálatod. :D Remélem viccnek szántad.
Azért nem látsz már ilyet, mert ótvar, gagyi, kiment a divatból kb. 10 éve. Általában csak felborítja a formát, amin egy formatervező gárda hónapokat dolgozott, hogy harmonikus legyen.
Az pedig tényleg übergáz, mikor a B corsa/Suzuki egyéb hulladékokat aggatják tele spoilerekkel. Én is a szolid tuning híve vagyok, ezt is követtem. Gyári sportcsomag lökhárítói, minőségi sportfutómű, 18-as felni, és egy új fényezés. Utóbbi nem tuning-céllal, de a sok hiba miatt a teljes fény mellett döntöttem, és akkor már egy kicsit extrásabb színt választottam (fekete, piros xirallic szemcsékkel).
Kérdező, gondolom ez a kedvenc oldalad:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!