Szerintetek jó ez a kompresszor kerékfújásra?
Figyelt kérdés
Van emellett egy nagyobb teljesítményű ős régi két hengeres vízhűtéses, tartályos ZIL kompresszorom is. Csak azzal olyan macerás a tömlőt, kábelt letekerni, vízhűtést installálni, megnyitni, mikor csak 5 percig használom.
Ezért szeretnék mellé egy kis könnyű gyors eszközt. Ennél az külön jó, hogy akkuról megy.
Nem a legolcsóbb, de kínai vacak bóvlit nem akarok venni.
Szerintetek milyen lehet? Esetleg használ valaki itt ilyet vagy hasonlót?
2014. szept. 25. 16:50
1/6 szántóvető válasza:
én a 3000 Ft-os kínai vacak bóvlit használtam úgynígy 12V-ról működik és felfújta a gumit.ilyet még nem használtam de valószínűsítem hogy ez is felfújja a gumit.kétségtelen hogy ez több mindent tud.
2/6 A kérdező kommentje:
Nekem meg ismerősöm használta a 3000Ft-ost, amit két nap után vágott ki a kukába. Ezért nem akarok olyat. Én is már néztem olyat, de nem valami bizalomgerjesztő, hogy sok mozgó alkatrész is műanyagból van. Annak is az igénytelenebb sorjás rideg fröccsöntött fajtájából.
2014. szept. 25. 17:22
3/6 anonim válasza:
Akármilyen kompresszor alkalmas erre, ha kell a kézi pumpa is jó, úgyhogy...
4/6 anonim válasza:
Nyáron defektet kaptam az autómmal. Egy csavar volt a bal hátsó gumiban. Amíg nem csináltattam meg gumisnál, kb. 1 hétig úgy jártam vele, hogy az út előtt mindig felfújtam. Mivel fél nap alatt is eléggé leeresztett. Kínai vacak bóvlit vettem a tescoban 3 ezerért. Azt az egy hetet se bírta ki, nagy szar, állandóan vesztett a teljesítményéből, végén egy órába tartott felfújni annyira a gumit h eltudjak jutni egy benzinkútig. Visszavittem a tescoba, azt kicseréltettem inkább kézire. Black Deckerből autós porszívót használok. Több mint 4 éve. Nagyon-nagyon jó. Soha nem volt még semmi baja. Ez a pumpa is komoly lehet. Nem véletlenül kerül ez ennyibe. Lehet spórolni csak éppen nem érdemes. Ha nincs ez a defekt és csak néha használom azt a vacak kínait, lejár a garancia és a nyakamon marad.. Sokszor szarabbul jön ki az ember ha spórolni akar és nem veszi meg inkább elsőre a jót.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondolom, mint az előttem író.
2014. szept. 26. 13:34
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem meglepem magam ezzel a kompresszorral legkésőbb karácsonyra. :)
Ja, porszívóból milyened van pontosan? Abból nekem egy márkátlan kínai volt, amit egyszer használtam összesen. Ajándékba kaptam, de kb semmire nem jó. Semmit nem szív. Ezért mindig a rendes vezetékeset viszem ki a garázsba.
2014. szept. 26. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!