OOCsabiOo kérdése:
Mennyi pénzből lehetne összerakni egy ilyen autót? Https://www.youtube.com/watch? V=dElFiQcLsp8
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 20:55
1/6 anonim válasza:
Miért nem lehet normálisan belinkelni?
2/6 anonim válasza:
szerintem erre gondolt
3/6 anonim válasza:
Kép jobb alsó sarka: 5,8 6 6,4 nyílván. :D Am nem tudom ezek általában szerelők vagy olyan (nem magyar fiatalok) akik nem sajnálják a fizetésüket rá( ami nyílvánvalólag megint csak nem magyar arányú) szóval nem olcsó mulatság+szakértelem. De azért 240-el sötétben száguldozni nagy forgalomban a kur.a anyj.t. :D
4/6 dirtboy válasza:
sok millió lehet,kb mindent ki kell cserélni benne hogy 1150lóerőt kapj és hogy azt el is viselje az autó.
na meg ezek zabálnak is rendesen,kunmadarason kérdeztünk egy hasonlóan erős drag kispolszkistól mit eszik,azt mondta egy futamon 6litert,egy futam nekik 402méter full gázon,és nem már 95ös benya.
ezek a gépek milliomosok és milliárdosok játékszerei.
5/6 anonim válasza:
15-20 milla körül lehet egy ilyet összerakni. Ne tévesszen meg, hogy egy golf1-es kasztnijába van, kb. semmi sem Golf alkatrész benne.
De ami igazán drága, hogy jó, ha ilyen igénybevétel mellett 10e km-t megfut a gép mielőtt kuka az egész és kezdheted előlről.
6/6 anonim válasza:
500ból nem lesz ilyen kettegolfod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!