Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit érdemes venni 800. 000...

Mit érdemes venni 800. 000 Ft-ig egy középkorú nőnek?

Figyelt kérdés

Anyámnak keresek használt autót, de akárhogy nézem, szinte minden típusban találok valami kifogást. Az ő követelményei: Lehessen bele pakolni (5 ajtó), ne fogyasszon túl sokat (max. 7 liter vegyesben), benzines legyen, nem alulmotorizált (1.4-1.6), megbízható legyen, 10-12 évesnél ne legyen idősebb, és lehetőleg ne legyen túl hajlamos rozsdásodásra.

Minél többet járok utána, annál bizonytalanabb vagyok, majdnem minden ellen szól valami:

Suzuki Wagon R+, Ignis: Gyenge karosszéria, rossz futómű, típushibás váltó.

Opel Astra: Olajzabáló, kopogó hidrotőkés motorok, korróziós hajlam.

Chevrolet Kalos, Lacetti: Átlag feletti fogyasztás.

Amit még nem zártam ki, az szinte csak az 1.4-es Fabia kombi, a Mazda 323F (bár úgy tudom rozsdásodni ez is szeret) és a Hyundai Getz, de mindegyikből viszonylag kicsi a választék, a Getz ráadásul elég kicsi.

Tud valaki valami hasznos tippet adni?

2014. szept. 19. 21:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ebben van valami, de a gyakori típushibákat a népítéletből is le lehet szűrni. Csak sajnos némelyik típusból szinte az összes ítélet 100000 km alatt futott autókról van, az pedig nem sokat árul el a megbízhatóságról. Most lenne közvetlen ismerőstől egy Ford Fusion 1.4 benzin ismert előélettel, de még a népítéletben is majdnem mindenki szidja. Jövő héten tervezzük, hogy sok autót megnézünk, aztán meglátjuk mit találunk.
2014. szept. 30. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!