Legelső szériás Renault Megane mennyire megbízható?
Hiába kellett kevés alkatrészt cserélni benne, ha a kérdezőnek egyszerűen túl kicsi, akkor sem fog ilyet venni.
Egyébként meg ismerek pár Buzuki tulajt, mindnek a régi Swiftje van és ők éppen nem azt állítják róla, hogy olcsó az alkatrész és soha nem kell javítani...
Már megbánták hogy hittek ennek a Suzuki kinyírhatatlan dumának. És nem a hanyagságuk miatt vannak a problémák. Ezzel szerintem csak akinek nincs pénze másra az áltatja magát, hogy legalább keveset költ javításra. Lesz*rom, nekem van rá pénzem, hogy kényelmes legyen a kocsim. És aki Suzukit vezet, meg 40ezer forintot cigarettázik el? Az jobb? Inkább a kocsira költöm a pénzt, mint cigarettára, vagy eligyam.
Sógoromnak volt 1.9 DTi 98 lóval, hát érzésre legalább 120 lovasnak érződik, nagyon jól ment. És volt benne óra szerint 480.000 km! Még egy szem füst sem jött ki rajta. Ja, és még stabil is volt, és kényelmes is egyben.
De kérlek ne a Swifthez hasonlitsátok már!!! A Megane egy kétszer akkora, komoly autó. Most olyan mintha én BMW 750-et akarnék venni 500ért, de ajánlanák a Swiftet... Persze, tudjuk, hogy minél egyszerűbb egy autó, annál kevesebbet költesz rá, hiszen nincs mi elromoljon benne. De nincs mindenkinek kedve egy katulyában nyomorogni.
De miért nem érted meg hogy nem akarom rábeszélni a swiftre, csupán leírtam hogy sokkal kevesebbet kell rá költeni mint a meganera. Ezzel annyit akartam csak, hogy a megane nem a legmegbízhatóbb autók közé tartozik, igenis vannak nyűgjei.
A következő mi lesz? Kitalálod hogy a dohányzásra és az alkoholizálásra is rá akarom szoktatni?
A másik: " Lesz*rom, nekem van rá pénzem, hogy kényelmes legyen a kocsim. "
Nekem is, ezért van a megane. A swift munkásautónak van használva. Na puff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!