Renault R 19 megbízható autó?
Nem vennék sem R19-est, sem Ladát. Nem túl megbízhatóak, mindig van mit szerelni rajtuk, és ez a leállósávban nem egy nagy élmény. Max hobbiautónak jók.
Inkább vegyél egy F Astrát, hosszú utakat is bírja, és olcsó a fenntartása. Egyetlen hibája hogy rozsdásodik, de ennyiért ne várj rozsdamentes autót.
Hello
Azt mondják jó kocsi, pont amiatt, hogy, nincs benne számítógép stb. Persze nem lehet összehasonlítani egy mai modern autóval, de legalább elvisz A-ból B-be.
Azt mondod 150 000-ért akarsz kocsit venni, a német oldalon a legolcsóbb kocsi is 1000 Euro, egy 1991-es R 19 GTX, 125 601 Km-el.
A legjobb ajánlat szerintem egy 1992-es 1.8-as benzines, 87 000 Km-el, 1199 Euro-ért. Bordómetál, 5 ajtós, légzsákkal, elektromos ablakkal, elektromos tükrökkel, ködlámpa, kp-i záras, nem dohányzó, magánszemélytől.
Szép állapotú, (még nekem is kéne!) a jobb hátsó ajtón van egy kicsi horpadás, (valószínüleg a bevásárlókocsit nekitolták) de azt ki lehet húzni vákummal.
1300 Euro-ért van egy szép fehér kabrio, 1994-es, 125 000 Km-el. ABS, légzsák, sportülés, kp-i zár, szervókormány. 1.8 benzines. Képek alapján szép állapotú.
Megnéztem a hasznaltauto.hu kinálatát, hát én inkább összespórolnék egy német Renault-ra.
Az itthoni modellek nem igazán felszereltek.
Ladát biztos nem vennék, azért ég és föld a különbség a 2 márka között.
Nyomsz egy hasznost?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!