Mely kocsik azok, magas érték mellet, amik nem azt tükrözik, hogy én vagyok a kemény csávó, hanem igazán megbízható, jó fogyasztású autó?
Szia!
A hyridek között tényleg érdemes körülnézni. Azok fogyasztásilag tényleg jók.
Bár nem igazán prémium márka, de a típus arra felé tendál. Az a Ford S-Max. Tágas, sok kényelmi dolog alapból benne van, de ki lehet egészíteni minden egyébbel. Most akciózzák is, mert ősszel jön az új. A fogyasztása se rossz, és a fenntartása sem túl sok.
Vezetni meg kifejezettem jó.
"Szeretnék egy megbízható, kitűnő autót ami nem azt tükrőzi, hogy én milyen menő vagyok."
Tökmindegy milyen autót veszel a 10 milliós kategóriában, az átlag suttyó szemében akkor is újgazdag kö cs ög leszel, attól függetlenül, hogy egy 1 éves 520d-ben vagy egy hibrid Lexusban. Sajnos ez egy ilyen ország.
8 millió fölött már elég sok 1 évnél fiatalabb Volvot találsz, amik megbízhatóak, kényelmesek..
Ennyiért már találni 1-2 éves 520d-t is, ami nagy is és nem is eszik sokat.
Ha sok a város, akkor lehet érdemesebb hibrid autót nézni, mint amit korábban is linkeltek. Esetleg egy Toyota Camry pl.
Bár én arra lennék kíváncsi, hogy ez mit eszik:
Hybrideket felejtsd el. Túl sok hátrányuk van a vélt előnyhöz képest.
Egy újabb Volvot ajánlanék.
Hibridek nem lennének rosszak, csak 10 misiért nem kapsz nagy családi autót, max egy Prius-méretűt de az meg szerintem családi autónak kicsi. Hibridnek egy hátránya van, hogy drága.
Volvo S60 nem lenne rossz, csak kicsi a csomagtere (380 liter, egy Golfnak is ennyi, mégis mennyivel más a két kocsi mérete).
Én egy Avensist néznék, tágas, megbízható, belefér a keretbe. Vagy egy új Octaviát, felextrázva sem nagyon éri el a 10 milliót és jól megpakolva már elég minőségi, ráadásul nagy a tér benne és az 590 literes csomagtartó a magasabb kategóriákat is simán veri (és ez nem a kombi).
Toyota Avensis,Mazda6,Honda Accord dízelben nagyon takarékosak megbízhatóak is (bár fura lenne ha egy új autó nem lenne megbízható)
De ott van még a Ford Mondeo, Opel Insignia,Skoda octavia,skoda superb amik szerintem szintén jó autók.
Amiket leírtam mind nagy utastérrel rendelkeznek szóval van miből választanod bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!