Szerintetek megéri újrafényeztetni egy 21 éves autót, ha nincs semmi baja, és megbízható a mai napig?
Kértem rá ajánlatot 2 festőműhelytől is, kb 100-ból kijönne úgy, hogy én előkészítem festésre (szétszedem, kilakatolom, amit kell, ilyesmik).
A kocsi meg van kímélve, rohadás sehol nincs rajta (egy-két rozsdapötty előfordul), motorja megbízható, és korához képest nem futott sokat. És ami azt illeti, az elmúlt években kicsit hozzám nőtt a gép. Csak a festése viseltes, a tetőn pörög le a lakk több helyen, és ugyanez megfigyelhető a bal sárvédőn is.
Szóval szerintetek megéri ez a művelet úgy, hogy a kocsi jelenlegi állapotában 180-200 ezer ft-ot ér?
Köszönöm a válaszod.
Őszintén szólva hosszú távra tervezek a kocsival, szeretném egy kicsit csinosítgatni is (alufelni, fehér indexbúra, stb), persze csak visszafogottan, elvégre nem egy kemény, nagy teljesítményű kocsiról van szó.
Ne gondoljatok semmi különleges kocsira, egy Vw Polo Coupe.
Ha a festés mellett döntök, akkor kapni fog egy 14-es alufelnit, és beszerzek hozzá egy 40/40-es ültető szettet, valamint fehér lámpabúrákat. Esetleg egy G40-es Polo-ról még műanyag kerékíveket.
Szóval szeretném, hogy igényesen nézzen ki. Valahogy így: [link]
Az első képen látható szürke színre fújatnám, csak az enyémen a lökhárítók maradnának feketék, króm elválasztó csíkkal, plusz van benne már most is ködlámpa.
A lökhárítókat azért akarom feketén hagyni, mert amit írtál, már megcsináltam, fel van újítva, szép fekete, nincs kifakulva. :)
Amúgy a króm csíkon még lehet, hogy gondolkodnom kéne, igazad lehet. A piros csíkra gondoltam én is, de a szürkéhez nem állna jól szerintem. A végén lehet, hogy semmilyen csík nem lesz benne, majd meglátom.
A szürke szín amúgy adott, mert most is szürke a kocsi, csak egy árnyalattal sötétebbet akarok, és így nem kell másik forgalmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!